Jak byście poszukali w necie to znajdziecie plany jelcza z volvem ja to wiem bo mój ojciec robił w serwise volva i o tym wiedział co do volva i scani to najprawdopodobniej są projekty na 2007/2008 rok poszukajcie w necie moze cos znajdziecie
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
Używam tabletu Wacom intuos3. Z tego co wiem to ciężarówki z Jelcza są w upadłości (ciężarówki nie posiadają nawet strony internetowej) co do mariażu Volvo-Jelcz jest ale tylko w autobusach.
no eMBe masz niezły talencik. jestem pod wrazemerzeniem. zawalisty ten niebieski mercedesik, zresztą dwa są fajne.... no a ten jelcz to wymiata..... wogle niezły talent... pozdro
no eMBe masz niezły talencik. jestem pod wrazemerzeniem. zawalisty ten niebieski mercedesik, zresztą dwa są fajne.... no a ten jelcz to wymiata..... wogle niezły talent... pozdro
Kolego,gdzie ty tu widzisz jakiegos "niebiskiego mercedesika"? Ja tez jestem pod wrazemerzeniem
heheh teraz to i ja wiem ......hehe pomyłka to jest.hehe myślałem se o mercedesach i tak mi sienapisało :D:D:D<<< a tak apropo to niewim co to jest>>> może wiesz???
heheh teraz to i ja wiem ......hehe pomyłka to jest.hehe myślałem se o mercedesach i tak mi sienapisało :D:D:D<<< a tak apropo to niewim co to jest>>> może wiesz???
To jest rysunek kolegi eMBe wykonany na komputerze,przedstawiajacy Jelcza. Wywnioskowalem to po napisie na atrapie.
Megaszacun za Volvo z poprzedniego postu, szkoda, że dopiero teraz spostrzegłem ten temat
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Nawet nie trzeba mieć wizji, zrobili to za niego konstruktorzy Scania
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości