Dzisiaj wybrałem się z nudów na Torwar gdzie od 23.02 odbywają się targi motocyklowe pod nazwą Motor Bike Show. Wystawa nie urzekała nowościami ale zawsze to miło spędzony czas. Producenci nie zaszokowali swoimi stoiskami, no chyba ze hostessami prezentującymi maszyny. Byli także producenci kombinezonów jak i kasków w tym Shoei. Zamieszcza kilka fotek tutaj, ale zastrzegam sobie zakaz kopiowania ich bez mojej zgody. Jeżeli ktoś chce mogę mu podesłać oryginały wybranych fotek w rozdzielczości 4.1Mpx
No i oczywiście to co najlepsze Hostessy. Dziewczyna z ostatniego zdjęcia była bardzo miła i miała chwilkę aby porozmawiać. Promowała to co ma na sobie, czyli kostiumy motocyklowe. Hostessy z Shoei`a też były bardzo miłe no i oczywiście piękne tylko zapomniałem zrobić zdjęcia z nimi i z kasakami
Ps: Prośby o wysłanie fotek kierować na PW lub mail: mayday1707@o2.pl
miałem jechać na tą imprezkę wczoraj, ale niestety ... okoliczności rodzinne mi na to nie pozwoliły, widzę, że było bardzo fajnie, może uda wybrać mi się za rok
z tego co pamiętam w dzisiejszym planie imprezy były właśnie miss polonia
Aj piękne maszyny... Najbardziej spodobało mi się niebieskie BMW, czerwone Ducati, oraz złoto - czarne Benelli. Jest na czym oko zawiesić Sam jestem zwolennikiem jednośladów, ale tych mniejszych.
Panie piękne jak motory, może nawet bardziej
_________________ "640 KB pamięci operacyjnej powinno każdemu wystarczyć." - Bill Gates,1981r.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 80 gości