Chciałbym wiedziec czy jest gdzies w polsce firma która sie zajmuje obiciami tapicerskimi w ciężarówkach na zamówienie. Chodzi mi o obicie lezanek, scian. foteli ale nie w skórze. I jakias firma która produkuje firanki do ciężarówek. Chodzi mi o cos takiego jak na fotkach:
kolego wiesz co wiem ze Java Car Design z Wloclawka zajmuje sie takimi rzeczami tzn wiem ze robia do osobowek napewno ale do ciezarowek tez widzialem ze robia a z firankai to juz nie wiem pozdro.
Jest taka firma, ma siedzibę pod WŁOCŁAWKIEM
,
obijają osobówki ale kilka ciężarówek tez przeszło przez jej ręce min. biały MPII - kiedyś w Trailerze był opisany, miał podpieta biała chłodnie oraz DAF XF.
No wlasnie o tej firmie mowie to jest Java Car Design a co do tego Actrosa bialego no byl w trailerze to jest merc pana Piotra P. on byl w 2005 roku na Nordic Trophy
[ Dodano: Czw, 11.01.2007, 6:38 ]
sory pomylilem sie w nazwisku tego goscia to byl pan Piotr Bartosiewicz jak ktos chce zobaczyc te fotki to sa na java car design.com
Witam
Mam pytanie nie wiecie gdzie można kupić na Internecie frędzle do firanek (myślę ze wiecie, o co mi chodzi) u siebie obszedłem pięć sklepów z pasmanterią i w żadnym nie miel materiał na firanki już mam, ale brakuje mi tych frędzelków. Może ktoś widział takie na Internecie? A i jeszcze jedno macie może zdjęcie firanki jak są do niej przymocowane te plastikowe uchwyty, co się mocuje w szynie w VOLVO FH nowy model, bo mam zrobić ojcu firanki, ale on pojechał i nie mam jak podejrzeć jak są mocowane.
Z góry dziękuje za pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości