w jednym macie racje , to wielki biznes ale kosztowny co do kar to tez nie jest tak do konca 5 tys ok ale to nie jedyna kara nad tymi co maja koncesje jest jeszcze Urząd Regulacji Energetyki który nakłada kary od wielkoścu przychodu rocznego a wtedy kara jest bardzo dotkliwa sięga od kilkunastu tysięcy do ....... hoho , temat w mediach ucichł bo nie ma oczym pisac w tej chwili inspekcja stwiedziła ze tylko na 2 % stacji "chrzci " się paliwo biorąc pod uwage co było chocby 4 lata temu to róznica jest bardzo duża , jesli chodzi o transport paliwa , ja akurat mam własna cysterne i woze sobie sam bezposrednio z baz w trzebinii lub radzionkowa a dla mnie jakość paliwa przelicza się na stale rosnącą liczbe klientów to dla mnie jest najlepszy obraz mojej jakosci jesli chcecie tzw czarną listę lub złotą to prosze tu jest link
http://testy.autocentrum.pl/go/267__cza ... tacji.html
temat paliwa w polsce to temat rzeka , jesli mozecie zaglądnijcie na strone sprawy dla reportera z dnia 27.02.07 ja tego akurat nie oglądałem wiec czekam az bedzie w archiwum sprawy dla reportera było o "stacji z czerwonym ptakiem "