wiem co to oś napędowa ale moje oponki są drorzsze 1350,00-1600,00 zł. bo nietypowy wymiar 275/70/22,5 a bieżnikowanie nie wchodzi bo to były bierznikowane już Myśle nad tymi:http://www.oponyciezarowe.com/index.php ... rod_id=330
_________________ Kto jeździ MAN-em ten jest panem:D
Ja też z własnego doświadczenia powiem że napewno nie Goodyear,u nas w paru samochodach były i po 60-70 tys km pękają na karbach na całym obwodzie opony.Był to model REGIONAL,jest też w tym plus,można je reklamować i mieć znowu nowe gumy.
A co z Bridgestone ? W hiszpanii firma która ma ponad 100 aut jeździ tylko na tych oponach, teraz takie same są również na volvie z garażu, z tego co wiem też nie są one najdroższe, wbrew pozorom nie są najgorsze.
Bridgestone robia dobre opony znajomy je sobie chwalił miał je na Ciągniku Siodłowym na przedniej osi mówi ze zywotnosc wieksza niz Continental . Wada ich cholernie drogie jak kolega r wspomina !
Ja na naczepie miałem FULDy bardzo dobre opony posiadałem je praktycznie 2,5 roku ! Pozdro
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości