Witam
Od dawna nosze sie z zamiarem kupna "konia" i nowej naczepy wywrotki. Jakie auto byscie polecali i jaka naczepę(chodzi mi tu a firme jaka je produkuje).?? Dodam tylko ze samochód ma byc do 30 tyś PLN bez chydrauliki siłowej, powyzej 400 rumaków, rocznik od 95 w gore. W gre wchodzily by nastepujace marki: Man, Iveco, Scania, Volvo, Daf.
Naczepka ta miala by wozic materiały sypkie.
Kolego za 30 tys. PLN kupisz samochód z 90-92 (maksymalnie 93 r.). Chyba, że jakiś nowszy, ale to albo po wypadku albo uszkodzony mechanicznie.
Poszukaj sobie po serwisach samochodowych. Tam napewno znajdziesz coś dla siebie
GG: 0
Samochód: magnum 480
Cytuj:
Za 30.000 zł to kupisz najwyżej Renault Major w lepszym stanie lub Volvo F12.
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jakąś zabiedzoną skakankę 113 89-91, a z 360KM te 60 już po łące pewnie lata.
A poważnie to Duck dobrze myśli. Jeżeli nie masz za mocno środków to taka "efka" będzie ok. Pod warunkiem, że nie miała jeszcze przystawki do wywrotu, wtedy jest jakaś tam szansa, że nie była mocno przeciążana
_________________ "spokojnego nie znam dnia, na dżdżo spalam pety dwa i herbaty tak jak trza nie posłodze
po asfalcie, czy przez piach, gładko, czy po kocich łbach, taki mi się trafił fach-życie w drodze"
W.Młynarski "Absolutnie"
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Jak szukasz samochodu pod wywrot to najlepiej VOLVO F-12 nie wysłużone. Wiem gdzie jest na sprzedaż za nie duże piniądze jak coś to pisz na PW albo GG.
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
Kolego, jeżeli nadal poszukujesz auta, to mam na sprzedanie ładną scanie 113 360 z roku 1988 za 19tyś złotych, jeżeli jesteś zainteresowany zaglądnij do działu giełda a napewno ją znajdziesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 99 gości