Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Duży
Scanie nawet fajne,ale dziwnie wyglądają w barwach EL-Transu bo przyzwyczaiłem sie do VOLVO... Poczekamy i zobaczymy w trasie jak się prezentują na żywo,to wtedy ocenimy...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: Duży
Dziś w Warszawie na giełdzie owocowo-warzywnej na Broniszach widziałem pod rampą Scanie R420 Topline z EL-TRANS-u z chłodnią...!!Szczerze to myślałem,że oni mają tylko cysterny-a tu okazuje się ze niekoniecznie...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Ja jeszcze nie widzialem pod czym te scanie beda jezdzic.ale pierwsze slysze ze chłodnia.moze teraz szef kupil ale ja jeszcze nie widzialem.
P.s.kolego pytalem sie taty i powiedzial ze to jest niemozliwe poniewaz el trans nie ma chlodni tylko same cysterki.moze pomyliles z inna firma bo jest tez firma ol trans ale el trans na 100% nie ma chlodni.pozdrawiam.
Juz koledzy wam opowiadam jak jest w EL-Transie taka sam robota jak gdzie indziej tylko naczepa sie ruzni i material ktory sie przewozi placa jak zawsze na poczatky duza a po miechu okazuje sie minimalna jak wszedzie prac niewdzieczna i bardzo ciezka,do tego niebezpiczna... pozdrawiam kolegów KSIEGOWEGO I MIRASA którzy jezdza ciagle na klinke a w nagrode dostaja zachud......
GG: 8261240
Sąsiad, pracujący u Nich już około 3 lat, dzisiaj podjechał pod dom czymś innym.
Zdjęcie mojego autorstwa.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 69 gości