Cytuj:
Duck napisał:
Hiob to pytanie chciałem ci zadać już dawno temu, mianowicie gdzie najdalej byłeś na północ ? (mam na myśli Ameryka Płn). Strzelam i powiem że okolice Edmonton. Zgadłem ?
Nie zupełnie. Byłem w Calgary i potem pojechałem na zachód. Do Edmonton nigdy nie dotarłem.
mojego wujka z Toronto ostatnio "wyrzuciło" na Alaskę., nie wiem co mu się stało że tam się udał ,w tą dzicz ale jest spoko. szkoda ze nie dysponuje zdjęciami .
Cytuj:
Są miejsca, jak np. Floryda, skąd setki ciężarówek każdego dnia wraca na pusto na północ, więc stawki są tak niskie, że z trudem pokrywają koszty paliwa.
a to ciekawe , a nie opłaca sie wziąść byle jakiego ładunku byle by coś było za plecami niż jechać na free
Cytuj:
Hiob , mam do Ciebie pytanie. Czy te drzwiczki to "drugie" wejście do sleepera ? Zawsze mnie to ciekawiło Wink Uważam , że takie wejście jest trochę... niepotrzebne , ale czasami jednak bywa praktyczne i przydatnie
Lecz to tylko moje zdanie Mr. Green
kolego , jak byś miał tak wielki "drugi dom" za plecami , to wyjście ewakuacyjne było by niezbędne(gdyby coś).
Hiob ,a trasa do stanu Washington nie wypaliła
wiecie co
zaobserwowałem ,że ciężarówki z firmy "United Van Lines" mają naprawdę największe sleepery
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 15bb1.html
pozdrawiam .życzę miłego ,noworozpoczynającego się tygodnia