Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 5 z 10 [ Posty: 198 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 710 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 21 maja 2007, 20:30

Użytkownik

Użytkownik

hehe włąsnie- jak co do ,,zabierania,, aut, to noga komornika jakos nie staneła na placu Wojtasów- aaa sam Breviter swietnie sie trzyma i jakoś z tego co widzałem nie jest masą upadłosciową :mrgreen:

Tytuł:
Post Wysłano: 21 maja 2007, 21:25

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Iveco

Byłem tam Kubuś byłem,ojciec się tam o robote był pytać ale po krótkiej orientacji zrezygnował....Ale fakt chcieli go bo jedynke ma...a prawda tak jest Benio,że komornik na placu był i nie stosuj ze swój swojego broni...Breviter nie jest idealną firmą,takie nie istnieją a wy ją pod niebo wysławiacie,bo wam jeść daja a co do masy upadłościowej,to tak w zasadzie mało brakowało do upadku,żeby nie synowie....kiedyś zgadza sie była to firma z klasą,jeszcze jak były granice,kultura itp,ale jak granice otworzyli to już wszystko się posypało,świerzakówpoprzyjmowali i reputacja firmy spadła....poresztą po otworzeniu granic wraz z wejściem do Unii w wielu firmach tak sie stało,ja nawet nie będę mowic kto u nas jeździ bo to już nawet klawiatury szkoda a firma ma tylko 6 aut.....hehe :) i wracając do Brevi to można podzielić firme na takie 2 grupy,starą gwardie i świerzaków z tym,że pierwsza grupa spoko ziomy,tak jak Kuby ojciec,którego miałem przyjemność poznać a druga grupa świerzaków która psuje reputacje firmie i mogę się załozyć,że z tymi przemytami kombinował ktoś kto w Brevi jeździł od niedawna...polskie realia a myslicie że TRAMEX inny? Też przemytnicy a firma jest dążąca ku upadkowi,pomimo,że zakupuje coraz więcej nowych aut....

Tytuł:
Post Wysłano: 21 maja 2007, 22:04

Użytkownik

Użytkownik

Komornik napewno nie był na placu- i nie sprzeczaj sie ze mną synek bo niechce mi sie jzu odpisywac na twoje,, bo ja wiem lepiej,, Pracowałem w tej firmie i znam temat co było i jak.
a jak już to nie synowie tylko SYN ( jeden) bo tylko jednego ma Rysiek- przejoł biznes
i mała uwaga dla Ciebie - jak nieznasz poprostu jakies tematu,albo ci go tatuś naopowiadał bo gdzies usłyszał-to nie wypowiadaj sie,oczymś oczym niewiesz-dziekuje
Ps. i nikogo nie bronie niebrałem z Breviterem ślubu.

Pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 1:17

Użytkownik

Użytkownik

http://img89.imageshack.us/img89/1235/b ... zj3.th.jpg kuba akurat ta renowka zostala jako jedna z nielicznych wiec musi dobrze chodzic
a co do tego co niektorzy tu napisali to niewiadomo czy smiac sie czy plakac...syn prowadzi firme niedlatego ze miala upasc ale z troche innych powodow ale to mniej istotne natomiast rodzynek o jakich 14 ptk mowisz?to chyba tylko twojemu tacie kazano je spelnic bo nikt nigdy nic o tym nie wspominal..a co do firmy to jak kazda inna raz lepiej raz gorzej ale sie trzyma i zaplecze ma dobre(warsztar myjnia sklady duzy plac itp)a co do pracy od dawna dluzej niz przez weekend ojciec nigdzie niestal bez ladunku i pieniadze tez ma dobre.jezdzi tu pare lat i procz spiec ze spedytorami(niektorymi) jest dobrze.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 15:13

Użytkownik

Użytkownik

To wrescie ile maja pojazdow ,a wogole gdzie je mieszcza bo chyba polowa z nich nie jezdzi albo mniejsza ilosc . Pozdrawiam

[ Dodano: Wto, 22.05.2007, 15:15 ]
Monitoring on-line

BREVITER - monitoring pojazdów on-line już działa . Jako pierwsi w Polsce uruchomiliśmy system monitoringu zleceń. Polega on na śledzeniu transportu on-line w siedzibie klienta za pośrednictwem sieci Internet w czasie rzeczywistym.
Zleceniodawca otrzymuje potwierdzenie przyjęcia zlecenia wraz z numerami rejestracyjnymi pojazdu oraz hasło dostępowe do naszego systemu. Wprowadzając wszystkie wymienione dane na stronie internetowej ,klient otrzymuje pełną listę pojazdów przewożących jego towar oraz informację o aktualnej pozycji , prędkości i kierunku poruszania się.

Od kiedy to maja myslalem ze Dartom ma jako pierwszy w polsce system monitoringu towaru chyba ze to jest stara strona i dawno nie aktulizowana

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 15:49

Użytkownik

Użytkownik

zgadza sie [piotrek ona byla mocna i dobrze sie spisywała.. Co do tego co działo sie z firma kto wie ten wiem co było...
skyline co do aut auta jezdza wszystkie jest ich chyba 150 albo wiecej. Na swieta czy cos ile na placu sie zmiesci tyle stoi jak nie to pod domem je mają kierowy. Był kryzys fakt ale on minał. Firma wyszła na porostą i odrabia straty.
Pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 16:17

Użytkownik

Użytkownik

ciezko powiedziec dokladnie ile aut teraz jest bo to sie ciagle zmienia.sprzedano sporo renowek ale przyszly nowe dafy maja byc tez fh wiec trudno podac dokladna liczbe.a strona dawno niebyla aktualizowana chociaz teraz wszedlem i chyba cos tam zaczynaja zmieniac.po 1 plac jest dosc duzy a po 2 z reguly na placu stoi malo aut czasem ledwie kilka problem zaczyna sie tak jak napisal kuba przed swietami ale zawsze jakos sobie mozna z tym tez poradzic.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 16:26

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Komornik napewno nie był na placu- i nie sprzeczaj sie ze mną synek bo niechce mi sie jzu odpisywac na twoje,, bo ja wiem lepiej,, Pracowałem w tej firmie i znam temat co było i jak.
a jak już to nie synowie tylko SYN ( jeden) bo tylko jednego ma Rysiek- przejoł biznes
i mała uwaga dla Ciebie - jak nieznasz poprostu jakies tematu,albo ci go tatuś naopowiadał bo gdzies usłyszał-to nie wypowiadaj sie,oczymś oczym niewiesz-dziekuje
Ps. i nikogo nie bronie niebrałem z Breviterem ślubu.

Pozdrawiam
Spoko nie udzielam się,swoje zdanie zostawie dla siebie,ale firma dla Mnie do [..] a możesz powiedziec szczerze...czemu nie pracujesz? Aha i nie synek kolego bo ja ojca mam....i nie jestes nim Ty. Aha i mi np. nie mówił tatuś o zarobkach we firmie tylko na początku mają dokładnie 3-go Maja 2007 rozmawiałem z kiermanem z Brevitera w miejscowości Sulz am Neckar za Stuttgratem gdzie łądowaliśmy masyzny na Wschód i wymienił Mi ile zarobił...nie wiem jak inni zarabiaja ale ja za 3 tysiące bym nie pojechał.... w takie trasy i ojca zostaw w spokoju...bo na forum udzielam się Ja a nie On.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 16:37

Użytkownik

Użytkownik

3 tys?to niewiem z kim ty rozmawiales ale mniejsza nie interesuje sie ile inni zarabiaja ale jesli naprawde tyle to sa "male"dysproporcje;] a jakim autem on tam byl?MANem?

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 16:48

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
3 tys?to niewiem z kim ty rozmawiales ale mniejsza nie interesuje sie ile inni zarabiaja ale jesli naprawde tyle to sa "male"dysproporcje;] a jakim autem on tam byl?MANem?
Skośnookim był takim jak masz w avatarze...na starego kolesia we firmie Mi nie wyglądał...więc jeśli Mnie oszukał powiedzccie szczerze,co można zarobić w Brevi na dzień dzisiejszy i co ile jest się w domu,jeśli mieszka się w centrum Polski?

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 16:53

Użytkownik

Użytkownik

a to dziwne bo nowi mlodzi kierowcy z reguly jezdza manami..co do zarobkow no to naprawde smieszna suma tak jak mowie nie interesuje sie innymi ale jesli tyle zarabia to sa duze roznice w zarobkach.a co do zjazdow no to tata czasem co tydzien a najczesciej co dwa na weekend.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 17:07

Użytkownik

Użytkownik

No spoko,spoko....więc w takim bądź razie sorka,że wziąłem gościa za ogół ale sugerowałem się jego zdnaiem:) pozdroffionka :)

Tytuł:
Post Wysłano: 20 sie 2007, 0:48

Użytkownik

Użytkownik

Co jak co, ale pomysł Brevitera na umieszczenie Polskiego Godła na swoim sprzęcie jest mega trafiony. Szczególnie na eRce i XFie!!!!

[ Dodano: Wto, 21.08.2007, 22:13 ]
Witam,

Właśnie byłem w mieście i widziałem poniższego "konia" niestety ze zwykłą szarą naczepą... wymieniłem spojrzenia z kierowcą (którego serdecznie pozdrawiam). Pomimo ciemności DAF wygląda zajefajnie...

Obrazek
Fotka Moderatora Daniel#014 (z 3 podstrony tego tematu)

BTW: DK 1 - 3 światła w Pszczynie w kierunku Bielsko Biała.

Pozdrowionka. Szerokości.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 wrz 2007, 9:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 508875

Faktycznie pomysł z godłem jest trafiony w 10-tke ładnie wygląda i wiadomo z jakiego kraju.A zestawy też w barwach kraju ładnie wyglądają. Ten DAF jest wizytówką firmy jezdza na różne zloty itp.

Tytuł:
Post Wysłano: 20 wrz 2007, 14:49

Użytkownik

Użytkownik

aktualny wyglad
Obrazek Obrazek
w firmie od pewnego czasu sa FH440 ale jest ich malo i jakos niebylo okazji do zdjec

Tytuł:
Post Wysłano: 20 wrz 2007, 15:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ten daf dal mnie to czysty przerost formy nad treścią!! w ogóle mi się nie podoba.Wygląda po prostu ni jak w tym malowaniu już znacznie lepiej prezentuje się TGA XXL którego widać za Dafem.

Tytuł:
Post Wysłano: 20 wrz 2007, 19:47

Użytkownik

Użytkownik

Nie no wiem ze Jacus lubi takie pierdoły ale przesada juz z tymi naklejkami. Piotrek dowiedz sie o co biega z tym bo widze i tem naklejki TVNTurbo. Jak bylo wesele kierowcy z brevitera to jechaly dwa auta po lowiczu za mlodymi w konwoju i widzialem ze Jacek ma postojowa klime FH 440 też. To na tyle ...

Tytuł:
Post Wysłano: 21 wrz 2007, 12:41

Użytkownik

Użytkownik

zmienila sie?o jakich zmianach mowisz?niby nieprzygladalem sie jej ale zmian niewidzialem..chyba ze mowisz o trabkach ktore zalozyl juz jakis czas temu ale troszke niepasuja..

Tytuł:
Post Wysłano: 21 wrz 2007, 20:56

Użytkownik

Użytkownik

stala kolo innych ciagnikow i niewidzialem jej z boku ale przypomnialem sobie jeszcze jedno ze ma teraz tez lusterka w kolorze nadwozia.pewnie w pon jej niespotkasz bo watpie zeby po tyg zjechala spowrotem.
Obrazek Obrazek Obrazek
madrzy angole:
Obrazek Obrazek
duzo sie mowi o nowych autach to troche historii
Obrazek Obrazek Obrazek
i jako ciakawostka(glownie naczepa ktora na zywo wyglada jakby miala sie rozpasc)
Obrazek
troche roznosci
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
a tu jak biore manka
Obrazek Obrazek Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 21 wrz 2007, 22:04

Użytkownik

Użytkownik

to sa foty z roznych okresow ale fakt w sobote stalo b.duzo aut ale we wtorek zostalo ledwie kilka.to volvo to chyba legenda ze 2mln km mial zrobione bez remontu

Strona 5 z 10 [ Posty: 198 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 710 Następna