Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
To masz jakis flagowy ten telefon:) Ja juz pare razy widzialem dowtawczaki z TP. Raz jak bylem opony zmieniac to jeden takki przywiózł auto opon.Pozdro
TP posiada kilka takich zestawów, jest jeszcze Scania 3 i Renault Major. A z takich rarytasów to można spotkac jeszcze DAFa XF solo, DAFa 85CF z naczepa i Jelcza z naczepa
Gadałem 2 miesiace temuz instruktorem z PKS Tarnow i mowil mi że w TP porobily sie jaja, jak przyszło do wypłaty to sie okazało że mieli dostac po 1.5 zł na reke. Iskutek tego taki ze 40 kierowcow w jednym dniu sie zwolniło, czy to prawda to nie wiem.
P.S Szukam roboty, mam B , C , C+E i znikome doświadczenie, ale zdolny jestem
Kumple w wieku 23 - 25 lat z dopisanym niby doswiadczeniem śmigaja ponad rok. Ale z tego co widze już większość firm rekrutacyjnych zablokowała oferty, bo jest przepełnienie, a w urzędzie pracy same oferty w polskich firmach, zero jazdy na wyspach.
W każdym razie nadal zapotrzebowanie na kierowców jest ogromne, już nawet w radiu ESKA(oddział Tarnów) reklamują się, że potrzeba im kierowców. Co najśmieszniejsze to to że nadal tylko ludzie z doświadczeniem a tak naprawdę to biorą jak popadnie.
Chyba nie z tego co pamiętam to przeszli na umowę o pracę. Napewno w Omedzę nadal jest działalność, pozmieniali im tylko trochę podobno zakres obowiążków.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Ostatnio zmieniony 04 cze 2007, 16:29 przez Dawido, łącznie zmieniany 2 razy.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 66 gości