Cytuj:
ale ty jestes dekiel fotchel normalnie jak muj brat cioteczny nic mu sie nie da wytlumaczyc ma 24 lata a zachowuje sie gorzej niz 14 latek zwolnil se z pracy dlatego ze syn szefa go wkurzyl tak samo sie zachowujesz moj tata jezdzil 10 lat i nie hetnie mowi o tym ile lat jezdzil nikomu mi akurat mowi bo jestem jego synem nie kazdy chce aby wszyscy wszystko wiedzieli sam to kiedys zrozumiesz ale tacy sa tez ludzie jak ty ktorzy chca pokazac ze sa wazniejszy i lepsi od innych sory ale musialem to napisac bo mnie wkurzyles tymi wypowiedzami
to pewnie Cię też wkurzy moja sugestia ...przed pisaniem czegokolwiek zwróć uwagę na ortografię a pózniej się wymądrzaj...
[ Dodano: Pią, 06.07.2007, 21:39 ]
Cytuj:
Fotchel jestem na tym forum parę dni dłużej od Ciebie i zawsze z ciekawością i uwagą czytam posty Cyryla. Z postów tych jasno wynika, że ma dużą wiedzę praktyczną,z czego wnioskuje, że ma sporo doświadczenie za kółkiem. Myślę, że sam do takiego wniosku dojdziesz jeśli pobędziesz aktywnie na tym fforum.
Gwarantuję Ci, że jestem tutaj aktywnym "czytelnikiem", ale nie nabijam tak postów jak np. Ty kolego...mam coś do powiedzenia to wtedy piszę, nie zależy na uznaniu kolegów przez to, że napisałem ponad 200 postów i zostanę kimś na tym forum, bo chyba nie o to tutaj chodzi, chyba że coś przeoczyłem?
[ Dodano: Pią, 06.07.2007, 21:42 ]
Cytuj:
ze sa wazniejszy i lepsi od innych
Ja coś takiego twierdzę, chodzi mi tylko o ilość lat zjeżdżonych przez Kolegę Cyryla, ale właśnie jak widzę duma koledze Cyrylowi i chęć wywyższenia się od innych jest ogromna....
[ Dodano: Pią, 06.07.2007, 21:44 ]
a to może taka drobna zagadka wobec tego do "naszego specjalisty" z forum... p.Cyryla:
ile jest śrub mocujących siodło do ramy ciągnika siodłowego samochodu MAN TGA XXL 480
Pozdrawiam i szerokości