Od 1 lipca wszedł zakaz palenia w miejscach pracy.Dotyczy to również wszystkich kierowców,mianowicie nie mogą palić podczas wykonywania swojej pracy w kabinach.
Czy ktoś dowiadywał jak to się ma do kierowców z innych krajów czy ten przepis tez dotyczy np Polaków będących w UK,zatrudnionych przez firmy z Polski??
_________________ lepiej mieć brzuch od piwa,niż garb od roboty
GG: 4604681
I tak powinno być nie tylko w UK ale także w Polsce i we wszystkich krajach zarówno europy jak i pozostałych kontynentów... Nie rozumiem po co zaczynać palić, ale to nie istotne... Plusem tego jest że zaoszczędzą na szlugach, a jeżeli nie będą się dostosowywać do przepisu to jeszcze stracą na mandatach...
Ja jestem jak najbardziej za za takim przepisem i czekam aż wejdzie i w Polsce.
_________________ Każda maszyna jest warta tyle ile wart jest człowiek który ją obsługuje!!!
W Chorwacji. Na urzędzie celnym w Zagrzebiu czułem się jak ryba w wodzie .
Wszędzie popielniczki, wszyscy z fajami w ustach
Generalnie bardzo fajny kraj, tylko za wszystko trzeba płacić, za wjazd na granicy, za wjazd na odprawę i na wyjazd z kraju
No i przynajmniej mówią w miarę zrozumiałym dla nas językiem
Cytuj:
Generalnie w samochodach służbowych można palić tylko jeśli użytkuje go jeden kierowca.
Generalnie u 99% pracodawcow obowiazuje zakaz nawet jezeli jest jeden uzytkownik, poza tym wiele firm wrowadzilo wewnetrzne mandaty+postepowanie dyscyplinarne dla zlapanych na "palacym uczynku"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości