Witam. Jestem Dawid. Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Miesiąc temu zdałem na C+E, za pół miesiąca zacznę pracę w transporcie międzynarodowym. Pozdrawiam wszystkich i szerokości życze.
Witam
Nazywam się Daniel Parafianowicz, nie mam jeszcze ciężarówki ale mam zamiar kupić. Chciałbym otworzyć firmę transportową, zarejestrowałem się na tym forum, żeby podpytać doświadczonych już użytkowników.
Pozdrawiam
Witam Mobilki
Mam na imię Bartek, mam 22 lata i na codzień pomykam osobóweczką w charakterze przedstawiciela regionalnego firmy motoryzacyjnej Czytałem to forum i skłoniłem się do zalogowania, ponieważ jest tu to, o czym lubię gadać bez końca... Motoryzacja... Z ciężarówkami mam tyle wspólnego co rozmowy z Wami koledzy na kanale 19... Kiedyś siedziałem w kilku większych mobilkach typu Scot... Mam chrapkę na rozszerzenie kategorii do C+E, ale do tego muszę jeszcze dojrzeć
Witam, mnie również skłoniły do zarejestrowania interesujące dyskusje na temat ciężarówek i motoryzacji. Jak większeść nie posiadam prawa jazdy C+E, ale mam zamiar je zrobić i pracować jako kierowca i ruchu międzynarodowym.
GG: 175257427
no jak wszyscy przedstawiają to wypadałoby i mi się przedstawić.
Michał, Stargard Szczeciński. CE, komplet badań, kurs na rzeczy, ADRy ... teraz na wolnym [po wypadku], potem powrót do pracy w "międzynarodówce" ...
Pozdrawiam wszystkich kolegów "po fachu", a także miłośników transportu
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
GG: 7978838
Samochód: Opel Kadett 1.6D Fiat Ducato 8epal
Witam Wszystkich ! ! !
Mam na imię Bartek, mam 16 lat. Mieszkam w Sochaczewie (woj. mazowieckie). Od kiedy pamiętam zawsze interesowałem się ciężarówkami, i tak zostało mi to do dzisiaj . Forum bardzo mi się podoba, przeglądając je można dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy o "truckach", także ja mam nadzieję, że będe mógł podzielić się swoją wiedzą na ten "zacny" temat
Witam wszystkich
Daniel z Buska-Zdroju...21 lat, narazie woze sie osobowka, jestem w trakcie robienia kat. C mysle, ze wybiore sie pozniej na C+E moze jakies D po drodze sie zrobi Bardzo ciekawe forum, duzo mozna sie dowiedziec. Dobra robota Panie i Panowie
Ja również witam.
Nazywam się Beniamin, mam 21 lat,mieszkam w Kaletach koło Tarnowskich Gór i od 13 lipca mam kat. C. Przedemną jeszcze kurs na przewóz rzeczy i psychotesty.Później przyjdzie pora na szukanie pracy .
Cześć. Mam na imię Bartek, mam 15 lat, mieszkam w Olsztynie, moja pasją są samochody z byłego związku radzieckiego. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas. Będę przestrzegał regulaminu.
_________________ Star266-ikona polskiej cieżarowej terenówki z prawdziwego zdarzenia,
witam wszystkich
mam na imie marek jestem z KOBYLINA województwo wielkopolskie powiat krotoszyn w forum znalazłem sie przypadkowo szukają wiadomości o ciężarówkach ciężarówkami interesuje sie od małego ponieważ zawsze mnie to ciekawiło czasami jeżdże z wujem w trase mieszkam koło krajowej 36
Dziiiieeeeńńńń Dobbrrryyyyy
Hehe... jestem tu nowy 0chciałem się z wami przywitać i powiedzieć coś o sobie. Mam 16 lat na imie Wojtek interesuje się Ciężarówkami i transportem drogowym oczywiście w przyszłości chciałbym zostać kierowcą jak każdy na tym forum. Mieszkam przy drodze numer 42 Końskie-Radomsko
PS. widzie tu kilku kumpli z PTF na tym forum
Witam.
Właściwie po raz drugi ponieważ kiedyś już się rejestrowałem ale za cholerę nie mogłem przypomnieć sobie hasła do starego loginu. WC znam już dość długo i teraz postanowiłem odwiedzać forum dość regularnie Jestem Krzysiek z forum HTS (ta jestem tam adminem ale to najmniej ważne w tym momencie ) mieszkam w Dobroszycach niedaleko Wrocka i mam 18 lat, to tyle.
Pozdrawiam.
Ps. Proszę admina o usunięcie mojego starego konta 'krzysiekmak'
Witam mam na imie Adam... ciężarówkami interesuje się od małego mój tato przejeździł 25 lat w mojej rodzinie jeszcze jeździ brat obecnie na nowej Magnumce pozdrowienia dla wszystkich
Witam serdecznie.Od pewnego czasu z zainteresowaniem"podglądam to forum".Po kilkunastu latach "niebytu"w branży postanowiłem wrócić do żródeł i pasji z lat młodości , W najbliższym czasie chcę sprawić sobie zestaw i zająć się transportem.Myślę,że na forum uda mi się wnieść coś od siebie,ale też proszę o pomoc w tematach o które z czasem popytam Pozdrawiam całą załogę ...Jarek.
GG: 0
Samochód: Opel Astra GLS ;D
Hejka wszystkim. Jestem Szymon i to co mam we krwi skierowało mnie do rejestracji na tym forum. A tak ogółem to mam 17 lat i od kiedy pamiętam jestem pasażerem mojego taty w trasie. Myślę że będziemy utrzymywać dobre stosunki ze sobą i że dowiem sie tu wielu ciekawych i przydatnych rzeczy... PZDR for all
_________________ W trakcie robienia prawka na TIR'a... xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości