Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 8 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1033 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 14 lip 2007, 16:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1361427
Samochód: Scania R420 Topline

Obrazek
Obrazek
Obrazek
by: primbox.pl, by: google.pl

[ Dodano: Sob, 14.07.2007, 16:22 ]
Obrazek
dyplom dla TP

google.pl

"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma."
"Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."
- Leszek Foss

Tytuł:
Post Wysłano: 14 lip 2007, 17:21

Użytkownik

Użytkownik

to nie jest dyplom dla TP tylko dla Urzędu gminy dębica a TP jest organizatorem.

Tytuł:
Post Wysłano: 15 lip 2007, 11:32

Użytkownik

Użytkownik

U mnie przez Niepołomice jeździ bardzo często tandem Trans-Południe :) tam gdzieś do jakichś fabryk jeżdżą w okolicach Płaszowskiej i niedaleko fabryki MAN-a :) ale składy mają ładne xD

Tytuł:
Post Wysłano: 15 lip 2007, 15:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ja codzień jeżdże nad A4 to zawsze kilka ich zestawów jedzie, wczoraj widziałem od nich ciągnik Scanię R ciągnik siodłowy co chyba nie jest częstym zjawiskiem. Przynajmniej mnie się pierwszy raz przytrafił, bo tak to zawsze same tandemy.

Tytuł:
Post Wysłano: 04 sie 2007, 17:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3621370

koledzy macie filmik jak pracuje trans poludnie

http://www.trans-poludnie.pl/?film

Moje ScAcAnKi R
http://nasza-klasa.pl/profile/12492226

Zapraszam wszystkich do Profilu ("Wszyscy którzy kochają ciężarówki")
http://nasza-klasa.pl/profile/14779055

Tytuł:
Post Wysłano: 04 sie 2007, 20:49

Użytkownik

Użytkownik

Czesc!
Kolego ten filmik to tylko reklama jak tam sie pracuje to najlepiej byloby wrzucic 'zycie na podsluchu' bo mimo wszystko ze jezdzi tam duzo super kolegow to sa gleboko monitorowani. przez konfidentow - kierowcow . a zeby naprawde dobrze zarobic trzeba wlazic w dupe albo donosic ewentualnie byc rodzina.#
Piszecie ze to super firma ale naprawde jak ma sie swoja godnosc to trudno tam wytrzymac.
Co do zdjec to to niebieslie padlo (premiumka to moj byly samochod).
Pozdrawiam z UK

Tytuł:
Post Wysłano: 04 sie 2007, 21:04

Użytkownik

Użytkownik

Kolego SILO muszą jakoś zachęcić kierowców żeby przyszli do ich firmy a co do TP to tabor mają świetny ale warunki pracy to totalna klapa. :(

Co nas łączy? Miłość do Ciężarówek która nigdy sie nie skończy..

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sie 2007, 10:51

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Warunki pracy tragiczne, płacone jest od frachtu (około 10%). Ostatnio widać wyraźne problemy finansowe firmy, podobno miały być nowe ciągniki i naczepy ale nie będzie na nie leasingu - więc nowych pojazdów też nie będzie... Wożą panele podłogowe, opony, wodę mineralną, napoje, karkasy (zużyte opony), butelki z huty szkła w Jarosławiu, kawę, płyty pilśniowe i inne...

A jeśli chodzi o Niepołomice to jeżdżą tam na rozładunek i załadunek do Coca Coli. Wiem, bo wujek jeździ w TP i byłem z nim w zeszłym tygodniu w trasie, między innymi w Niepołomicach... Spaliśmy tam nawet na parkingu... Niestety z braku aparatu brak zdjęć :(

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sie 2007, 20:28

Użytkownik

Użytkownik

witam koledzy ten jelon co jest na poprzedniej stronie to wczesniej jedzil pod TP a teraz juz nie jedzi bo ten gosc co nim jedzi to moj znajomy mowil ze słabo placai juz ze 3 lata nie jezdzi a teraz jedzi w innej firmi a plandeke dalej Tp wozi bo mowil ze po co zmieniac jak dobra jesli chcecie go sfocic bardziej to stoi na parkingu obok Cukrowni w Ropczycach pozdrawai ma i moj samochodzik tez tam stoi

Tytuł:
Post Wysłano: 08 sie 2007, 23:31

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kolego SILO muszą jakoś zachęcić kierowców żeby przyszli do ich firmy a co do TP to tabor mają świetny ale warunki pracy to totalna klapa. :(
Kierowcow niestety maja przesyt, glownie ludzi chcacych zrobic doswiadczenie ktorzy podobnie jak i ja po poznaniu dzialania firmy szybko z tamtad odejda. Pare miesiacy da sie wytrzymac z bolem.

Co do taboru przyjacielu to mocno bym dykutowal, na wlasnej skorze doswiadczylem co znaczy jazda z porta westfalica na A2 bez hamulcow przyczepy i z popekanymi tarczami, (teraz ktos z TP domyla sie kim jestem). Kilku kolegow tez wie cos na temat tzw. 'serwisu TP' ktory dziala na zasadzie 'jak wypchnac auto' - 'pozdrawiam' pana Gustawa ktory chcal mnie wyslac w trase na zniszczonej oponie.
Jazda bez klockow hamulcowych 3,5 tonowka z ladnumkiem 3 ton to tez nie jest wymysl. Troche ciezko po Hamburgu jezdzic bez hamulca :?

Ja bym to tak okreslil:
Tabor ladnie wyglada, a sprawny jest dopoki nie minie gwarancja

Pozdrawiam jedyna porzdna osobe w Tp --- Marka K - spedytora, czlowieka OKi zycze wszystkim ktorzy beda chcieli tam jezdzic zeby to on zajmowal sie ustalaniem ich tras.

Szerokosci dla wszystkich.
Pozdrawiam zza kanalu La manche

P.S jak zlapie natchnienie i chwilke czasu opisze wam jak to pieknie TP dotrzymuje obietnic i wyjasnie znaczanie slow ' nie zakladaj swojej kasy za firme'

Tytuł:
Post Wysłano: 10 wrz 2007, 17:11

Użytkownik

Użytkownik

2 miechy pracy u nich i wystarczy-jako młody kierowca mogę śmiało powiedzieć ze dla mnie TP to dobra firma w której znalazłem zatrudnienie na warunkach dla mnie dogodnych. ;) Jak będzie dalej zobaczymy...

Tytuł:
Post Wysłano: 10 wrz 2007, 17:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF

W Sobote dwa na Wrocław leciały
Obrazek Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 10 wrz 2007, 18:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
2 miechy pracy u nich i wystarczy-jako młody kierowca mogę śmiało powiedzieć ze dla mnie TP to dobra firma w której znalazłem zatrudnienie na warunkach dla mnie dogodnych. ;) Jak będzie dalej zobaczymy...
Własnie na tym polega problem młodych kierowców.... Przynajmniej według mnie... Mało jezdzili w firmach transportowych i każda praca będzie ich bawiła. Niestety psują przez to rynek pracy starszym kolegom.

Tytuł:
Post Wysłano: 10 wrz 2007, 19:41

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Własnie na tym polega problem młodych kierowców.... Przynajmniej według mnie... Mało jezdzili w firmach transportowych i każda praca będzie ich bawiła. Niestety psują przez to rynek pracy starszym kolegom.

Dobrze ze dodałeś to według mnie widzisz kolego osobiscie uważam nikt tu niczego nikomu nie psuje bo jak wiesz nie każdy młody kierowca jest starym kierowcą od razu po ukonczu kursów i nie od razu bedzie zarabiał tyle samo co stary szofer bo wszystkiego się musi nauczyć-Bo idac Twoim tokiem myslenia można powiedzieć iż stary kierowca ma problem bo przychodzi młody i zarabia tyle co on...A gowli ścisłości to sam sobie to przekalkuluj czy za 800zł ktoś bedzie jeździł? (zreszta głupie pytanie).. Ale zostawmy na tym etapie bo jest to temat na całkowicie inny wątek forumowy. Co do firmy jest to firma bardzo duża i często sie spotyka ich zestawy na drodze. Ogólnie auta sa nowe i stary tabor wybiera mercedes actross powoli. Inna sprawa że nie wszyscy kierowcy sa przkonani do tych ciężarówek. Praca jak to praca, ja i tak nie wiele moge powiedzieć bo za krótko tam pracowałem

Tytuł:
Post Wysłano: 27 wrz 2007, 14:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Cytuj:
I mam jedno pytanko firma jest w Dębicy a dlaczego np Trucki są na tablicach z Pruszkowa ??
Ciężarówki, jak w większości firmach są wzięte w leasing.

Tytuł:
Post Wysłano: 16 lis 2007, 21:48

Użytkownik

Użytkownik

Dziś DAF z TP "zawisł" nad rowem na drodze dojazdowej do centrum logistycznego.

Tytuł:
Post Wysłano: 17 lis 2007, 21:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7984400

Koledzy, czy do TP przyjmują na solówki, tzn. z samym C? I czy mają typową krajówkę?

Tytuł:
Post Wysłano: 18 lis 2007, 19:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10770724

ale to chyba go wyciagali :?:

Nie, do dziś wisi nad tym rowem jako reklama Trans-Południe :evil:
Głupie pytanie... /AdekS

Tytuł:
Post Wysłano: 20 lis 2007, 12:08

Użytkownik

Użytkownik

kolego z tego co wiem to na solowki sa przyjecia ale musisz posiadac prawo jazdy kategori c+e i wtedy jezdzisz w tarnowie na oponach

[ Dodano: Wto, 20.11.2007, 11:14 ]
widze ze tutaj kierowcy narzekaja duzo na ta firme ale moje zdanie jest takie ze jesli ktos lubi jezdzic i to potrafi nie bedzie mial zadnych problemow z dostaniem dobrego auta jak i wyplaty. ci ktorzy narzekaja widocznie narobili jakis klopotow a co za tym idzie brak szaconkow ze strony dyspo i szefostwa.Pozdrawiam NAJLEPSZEGO DYSPO NA KRAJOWCE P. GRZEGORZ.P

Tytuł:
Post Wysłano: 20 lis 2007, 14:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
ci ktorzy narzekaja widocznie narobili jakis klopotow a co za tym idzie brak szaconkow ze strony dyspo i szefostwa.Pozdrawiam NAJLEPSZEGO DYSPO NA KRAJOWCE P. GRZEGORZ.P
Hah, już wiem dlaczego Ty nie narzekasz :mrgreen:

Ja ogólnie trzymałbym się jak najdalej od dużych firm, mają kontrakty itp., ale pięniądze robią z ludzi nie powiem co i wychodzi, im mniejsza firma, im bardziej rodzinna tym lepsza ;)

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Strona 8 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1033 Następna