Mi Manu lub Galeria pasuje, łatwy dojazd odemnie,wsiąde jedynie w tramwaj na do którego mam tylko 200 metrów, potem na Helenówku w Z2 i podjeżdzam prawie pod samą Galerie lub Manu, możemy się tak umówić ale wtedy ze wspólnego robienia fotek aut nici. Dobra a jak z terminem, może niedziela? po kościółku w tramwaj i na jakaś 14:00 ekipa ze Zgierza może być Posiedzimy sobie przy jakimś coli lub shake'u i po prostu pogadamu ;]
Sory chlopaki ale ja w ta sobote ani niedziele nie moge. Bardzoo was przepraszam! Moze za tydzien w sobote bo musze jechac i tak jeszcze w innych sprawach (wiec napewno kiedys bede) ale wole nic juz nie mowic bo znowu wyjdzie. SORY!
Ej, to wogule ktoś ma przyjechać w tą sobote, lub w następna, żeby nie było że przyjedzie ekipa ze Zgierza i sami będziemy bo tak to się możemy u siebie spotkac
spotkanie będzie w tą sobotę i jest to ostateczny termin data spotkania:
13.09.07r ostateczny termin poniewaz mam juz tego dosyc ze cisgle nikogo nie ma teraz juz jest ostateczny termin
_________________ .....::::Wchodzę Po Schodkach I Wytaczam Na Drogę Moje 40 Ton::::.....
B:15-01-2010r.
C:12-04-2010r.
C+E:09.09.2010r.
Zgodzę się z tym, można to tylko spotkaniem nazwać, ale nie ważne ile osób przyjdzie, tylko to aby wreszcie coś zorganizować, bo zawsze komuś coś wypadnie i nikt potem nie pojedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości