Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Dzis widzialem nowa Scanie R420 O Numerach 47-750 Lecialo przez Gryfino Ladnie sie prezentuje na zywo Z Daleka poznalem ze to juz Vos bo tylko Oni maja taki kolor jak ja spotykam Fotki nie mam
panowie dwa pytania
man tga xxl jest podłanczany pod silos
to prawda czy nie ze jak sie lata 6 tygodnii tydzien wolnego do sie w Vosie wyciagnie 8000 pln-ów
Cytuj:
panowie dwa pytania
man tga xxl jest podłanczany pod silos
to prawda czy nie ze jak sie lata 6 tygodnii tydzien wolnego do sie w Vosie wyciagnie 8000 pln-ów
XXL nie widziałem podpiętego pod silos nigdy ,a w te 8 tys PLN to nie wieże ,jeśli za 4 tygodnie trasy dostaniesz 4 tys zł
W sumie to niewiem kto Ci napisał o tych 4 tysiacach za miesiac mam bardzo dobrzego znajomego ktory jezdzi w Vosie w chwili obecnej Scania R i za 4 tyg + 1 tydzien w domu ma jakies 6000 pln ,za 4000 nawet lepiej to ja jestem co weekend w domu .Panowie bez takich opowiastek.
Słyszałem informację że gdy odmówisz kursu automatycznie firma zmienia ci samochód (na najczęściej gorszy). Może być to prawdą? Kolega, wtedy jeszcze mający MANa LX 390 odmówił wyjazdu i otrzymał Scanie 124L 420 Topline.
Dokładnie tak, zgadza się. Nie pasował mu ten MAN, ale bał się że dostanie starszego Actrosa ale jednak odważył się i jak widać wyszło mu to na lepsze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości