Po dłuższej nieobecności tutaj wracam i chciałbym pokazać moje modele 3d.
Najpierw Volvo FH. Część z nich to stare ujęcia tworzone jeszcze przed zakończeniem budowy. Faktycznie to Fh nadal nie jest zakońćzony bo brakuje mu ciągle kilku detali.
Teraz mój... poboczny projekt. Właściwie to była zabawa i test sprawdzający. Chciałem wiedzieć czy poradziłym sobie z czymś takim. Jest to wymyślona baza firmy transportowej, razem z biurami, warsztatem i oczywiście terminalem.
Teraz naczepa, a raczej komplet bo i ciągnik został do niej dostosowany. Kenworth K100 z 9 osiową naczepą Miller.
Naczepa typu lowboy firmy Etnyre oraz Pete 379
Na koniec mój najnowszy model w kolekcji. Dokładnie 5 modeli Kenworth`a T800.
Bardzo ładne modele Myślałeś nad dodaniem niektórych okazów do gier?
Możesz pokazać tamte Volvo FH pomocy drogowej w takim ujęciu jak ten Kamaz z fotki ? :
Jestem pod ogromny wrażeniem. Przejrzałem wszystkie projekty i normalnie jestem teraz zakompleksiony bo ja bym tego nigdy nie zrobił ale zacznę próbowac
Samochód: Renault Premium / Range T
o... oo ooo [wycenzurowano]*a ale odjazd- takiego czegoś to ja dawno nie widziałem- ostatni raz na HTSie Twoje pierwsze projekty
To: http://img243.imageshack.us/my.php?image=12ki3.jpg
mnie rozwaliło do reszty- po prostu nie wiem jak go opisać...
Jeśli nie wiedziałbym że robisz je w 3D to powiedziałbym że to PRAWDZIWY Pete !!! po prostu leże - GRATULACJE !
Pozdrawiam - wytrwałości w innych projektach
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
O kurcze! przyznaję, że mnie tutaj dawno nie było i sądziłem, że już o mnie zapomniano tutaj. Działałem głównie na HTSie i TruckPolu.
No dobra! Uzupełnimy troszkę galerię ale najpierw zapodam linka do mojej stronki z galerią. Tam pokazane są wszystkie moje modele. adres jest tutaj http://www.bansheewoj3d.neostrada.pl/ W miarę postępów w budowie jest ona ciągle uzupełniana o nowe modele.
Teraz modele. Ostatnio skończyłem na Keniach T800 i Volvo DROMie.
Od tego czasu rodzina Kenworth`a K100 powiększyła się znacząco o dwa nowe modele w wersjach flattop i Aerocab. Do tego należy też doliczyć nowe naczepy.
Tak wygląda obecnie cała seria K100
Zaczynałem również serię klasyków amerykańskich ale po małym crashu w trakcjie budowy modelu White`a 3000 i po ukończeniu budowy Peterbiltów 281 i 351 narazie sobie to odpuściłem. Tak więc przedstawiam Pete 351 i 281 ( mam nadzieję, że każdy rozpozna je bez problemu, który jest który )
Ostatni Pete 281 z tą niezwykłą naczepą to swego rodzaju collage. Widziałem model starego Macka z taką naczepą i zacząłem szperać w niecie i znalazłem troszkę materiałów. No i zrobiło się. Oryginalnie takie naczepy jeżdziły w latach 50-tych po Berlinie.
Kolejny model to odświeżony mój stary projekt, mianowicie International 9600. Z niego powstała wersja 9670 i nowy zupełnie model 9700.
i model 9700.
Na koniec coś też odświerzonego, poprawionego i rozmnożonego. Mack Vision
Początkowo powstało 5 wersji ale obecnie pracuję nad kolejną ( należącą do mojej serii CUSTOMS)
Na teraz to wszystko. Dodam jeszcze dla informacji... NIE MAM W PLANIE EUROPEJSKIEGO SPRZĘTU
Hmm... koszty?? zależy... ale można czasem triala ściągnąć a potem cracka by tego triala nie było a to są baaaaaardzo drogie programy... od kilkuset do nawet kilku tys. złotych!!!
Lightwave 3D v9 kosztuje w zależności od pakietu około 3-4 tyś zł.
Moja nauka na nim trwa od 9 lat a ciężarówki robię od 3 lat.
Poniżej pokazuję mój najnowszy model, kolejna konwersja Macka Vision, tym razem w wersji... Toter (dom na kółkach) wraz ze stosowną naczepą
Jeszcze sporo pracy przy nim mi zostało ale wszystko idzie w dobrym kierunku i w odpowiednim tempie
Taki zestaw jaki pokazales Macka Vision to maja w Amerykanskich Czoperach i bardzo taki zestaw mi sie podoba . Pozdrawiam i pociwiam twoja prace super modele 3D ale modele. Pozdrawiam
Prace są po prostu piękne
A całkowicie sam uczyłeś sie tego programu czy miałeś jakieś tutoriale? Może korzystałeś z jakiejs strony? Jak coś to mógłbyś mnie nakierować? I jeszcze modele skąd brałeś wymiary tych wszystkich modeli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości