Wyscigi ciezarowek?? Mozecie mi przyblizyc informacje na ten temat??
To prawka Marek miał malować to i jednak pomalował. Pamietam jak to złote Fh przyszło Jacek nim jezdzil to było wtedy flagowe wczesniej pokazowka gdzie tam. Widze ze nasza byla madzia nadal smiga niebieska:D Ta... na tej bazie ostatni raz byłem 2 stycznia 2oo7 Ciekawe kiedy teraz sie tam bedzie
PS: Nie wszyscy wiedza wiec powiem ja!
W sierpniu dokładnie 4i 5 było wesele kierowcy Brevitera z Łowicza, a ze kierowce znam ja i ojciec więc zostaliśmy zaproszeni. Ja niestety nie poszedłem ale zacznijmy od tego....
Chwile przed wyjsciem rodzicow do koscila wyszedlem przed blok na chwile no i mowie pojde do sklepu. A, ze kosciol w ktorym brali slub byl zaraz jakies 200m obok widzialem sznur osobowek juz sie zbierajacych. No nic place za chwile słysze trąby wiec but ze sklepu patrze Marek Scania pod kosciłem na halogenach stoi za nim Jacek. Wiec bach zobaczyc co i jak. No nic wróciłem do domu. Rodzice poszli a ja siedziałem. Po godzinie słysze trabienie dawaj do okna. Chwile stalem patrze jadą najpierw Marek na halogenach scania ozdobniona balonami jedzie za nimi młodzi za mlodymi Jacek dafem tak samo halogeny traby balony. Ludzie wysoczyli na ulice nie wiedzieli co sie dzieje kolo mojego bloku jechali zawrocili kawałek dalej znowu przejechali itd. I pojechali na stoły. Wyglądało to pięknie. Moze beda jakies zdjecia itd to zapodam narazie tyle paka.