Cytuj:
Witam!!
Druga sprawa to to, że znam takie osoby, które wzięły w leasing nawet nie 30, ale mniej samochodów. Wszystko miało być jak w bajce stałe frachty, płace do 30 dni......, a tera siedzą w od 5 do 20 w KIOSKU tak jak tego by chciał ego. No ale przecież każdy robi to co lubi.
POZDRAWIAM!!!
!.Na pewno nie miałem zamiaru się wymądrzać. Ale pytanie przypominało mi inne: co należy robic ,by regularnie wygrywać w totolotka?
A ,że siedzę w tym czas jakiś i myslę coraz częściej jak tu dalej istnieć by rodzina nie musiała jeszcze dwa pokolenia spłacać zadłużeń,to z przerażeniem patrzę na niefrasobliwe "myślę wziąć ze trzy auta w leasing".
Przy obecnym kursie waluty i ogromie pseudospedycji trzeba naprawdę dużo szczęścia by sie powiodło i by wystarczało na bieżące opłaty.A pytanie z niedawna o odkładaniu na ewentualne zakupy dalszych zestawów można między gorzkie żarty włożyć.
Jeśli pytanie dotyczyło strony formalnej, to wystarczy-jak to ktoś podpowiedział-wejść na stronę BOTM. Reszta zależy od przewidywanej specyfiki zajecia.Choćby załatwienie Karnetów TIR itd..
Jeśli zaś problemem było jak utrzymać się "na powierzchni",zmobilizować zleceniodawców do zachowania obiecanych terminów płatności itd.. to tutaj na to odpowiedzi się nie znajdzie. I wątpię by gdziekolwiek.. Życzę powodzenia.Serio.