W tym przypadku najlepszym rozwiązaniem według mnie jest przenośny odtwarzacz DVD. Do 500zł spokojnie kupi już naprawdę porządny sprzęt, nawet Ci jeszcze zostanie. Pozostaje tylko kwestia znalezienia tego odpowiedniego odtwarzacza, popatrz na Allegro, jest tego sporo.
Musisz zwracać uwagę na opcje takiego telewizorka. Często na aukcjach pisze, że DVD odbiera również tv, ale musisz zwrócić uwagę, żeby miało odbiornik telewizji analogowej, a nie cyfrowej taki jak DVB-T. Osobiście polecam DVD Amstrad DTX755. Jest to 7-calowe DVD z DivX i tunerem TV. Do tego dokup sobie aktywną antenę szerokopasmową 360'. Całość wyniesie Cię około 450zł. DVD Antena
Fajnie się patrzy. Na biało-czarnym 5,5' telewizorze dobrze się ogląda tv, a na takim LCD, gdzie obraz jest wyraźny można nawet oglądać filmy z napisami. Telewizorek pewnie będzie Ci służył do oglądania tv w wolnym czasie, więc jak na takie potrzeby uważam, że spełni on swoje zadanie.
Kupiłem na Allegro bratu, trochę czasu testowałem i przyznam, że dobrze się ogląda filmy. Sprzedawca telewizora, którego dałeś link ma sklep niedaleko mojego miejsca zamieszkania Decyzja należy do Ciebie. Nie chcę przesadnie zachwalać tego sprzętu, gdyż nie testowałem innych tv i nie mam jak porównać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości