A więc wczoraj gdy pierwszy raz po prawie 9 tyg. zobaczyłem tate, odrazu narzucił pytanie, czy jutro ( czyli dzisiaj ) jade z nim do wujka zawieść takie drzewo, z naszego remontu. Oczywiście bez zastanowienia powiedziałem ze pojade. Dzisaij o godzinie 8.00 musiałem wstawić się w szkole, wigilia klasowa, jasełka. Ogolnie szybko poszło, o 9.40 byłem w domu, tyle, że taty nie było. Pojechał na chwile do PKS. Wziąłem komórke ... " No tato ja już jestem w domu ", " To zejdz, ja tutaj stoje pod domem "' GDZIE?! " " Zchodź " . Gdy zszedłem na dół niewierzyłem
Wszędzie osobówki, wszędzie wązko a tutaj Magnumka
. Zapakowaliśmy drzewo ... i w drogę. Ale najpierw skoczyliśmy do Polsad Kutno. A więc dość żalenia się nad startem, czas na fotki. Pierwsze zdjęcie, bedzie nie zbyt miłe :
Renault Magnum 500 DxI Euro 5
Renault Premium 450 DxI Euro 5
Renault Magnum 460 DxI Euro 4
Takie " małe " zaplecze Renault w Kutnie :
Jedyna Magnumka, która się wyróżniała, i która miała najpiękniejszy kolor ...
Takie ogólne zdjecie :
I zdjęcia Kutnowskich Polsadów :
Dafy z naszej firmy
:
Iveco czy Renault ?
Magnum ! A obok nasza Renia
Takie " ekstra " zdjęcie
Renault Maxity, bardzo dobre auto miejskie, tutaj chyba przerobione na międzynaród. Niestety, jeszcze szampańskiej zabawy nie ma, a szyba lewa wybita ...
Pożegnalne zdjęcie Magnumki ...
I czas ruszyć do Dobrzelina. Mam kilka filmików, ale zrobie ogólny jeden film w WMM
. Magnum w Dobrzelinie :
No, poszliśmy z tatą do domu na herbate i ciasto. Na wylocie z Dobrzelina moim oczom ukazał się oto ...
To do ruszamy do domu. Lookamy w lusterko ...
Powybudowywali jakieś takie firmy dziwne przed Kutnem ...
Rozpoznawalne znaki, że zbliżamy się do Kutna :
Nabić gaz do butli, i odstawić auto pod dom kolegi taty, bo bezpieczniej
.
Obwodnicą ...
Miejsce parkingu Magnumki :
Zdjęcia wewnątrz Renówki ( czysto !
) :
Papa :* :
I osobówką wróciliśmy do domu. Jak mi się będzie chciało, to zrobię film
Jak narazie to by było na tyle. Czekam na mile widziane komentarze, i pozdrawiam.