Owszem wkładasz do niego kartę sim i masz przed sobą mikrofon a głos leci z głośników, oczywiście możesz też rozmawiać normalnie przez słuchawkę przy uchu....
Widzę że ruchu w temacie za bardzo niema, dlatego wrzucam zdjęcie nowego nabytku krakowskiego Trans-Ziem'u prezentuje się zaje*****e, to było moje trzecie spotkanie z nowym FH16 na drodze
Ja się spotkałem z fh16 ale była to wersja 550. Stało na parkingu w Białej Podlaskiej mam zdjęcia ale są słabej jakości bo nie przestawiłem rozdzielczości w telefonie i nie będę wrzucał.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Jak to nie będziesz wrzucał??? Ja mieszkam w Białej Podlaskiej i bardzo mnie to ciekawi??? Te volvo z jakiejś bialskiej firmy???
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
tzn to malowanie było ogólnodostępne. jak bawiłeś się może w tworzenie truck'a na stronie volvo to mogłeś sobie dorzucić takie naklejki i widziałem parokrotnie takie volviaki. jest to malowanie chyba z początku serii po 2002r
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości