Denis zgadzam sie, to mój ulubiony wóz. Pochodzi z ZSP Gr. Lotos RN Gdańsk. Foto zrobiłem podzczas targów Safety 2004 w Gdańsku, ale trochę za małe wrzuciem na R.G i sie trochę "poszarpało". Full Size wygląda extra!
_________________ Życie się nie kończy, życie się tylko zmienia.
Na te zdjęcia to idzie popatrzeć, bo przyznam szczerze że niezbyt ineteresują mnie stare wozy Polskiej Straży Pożarnej, no ale każdy woli na co innego popatrzeć np. ze zdjęć które non stop wrzuca Arek wnioskuje że on kocha właśnie stare wozy Pożarnicze, no, a ja jestem taką osobą że za starociami nieprzepadam, chociaż przyznam że na niektóre Amerykańskie wozy to moge patrzeć i podziwiać... Pozdrawiam i więcej tematów o nowszych wozach pożarniczych, bo czasy się zmieniły i coraz więcej jest nowych ciężarówek ze Straży...
OOOOOOOOO kurde niekture wozy są naprawde super niewiedziałem że polska straż jest zaopatrzona w takie wozy i to jescze w takiej ilości a ta scania z koszem zapiera dech w piersiach naprawde super
_________________ Paliwo zalej i po mieście szalej
Ostatnio zmieniony 31 paź 2005, 15:16 przez Trojak15, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości