Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ostatnio robiłem pauze z trzema autami z Miratransu z oddziału szczecińskiego w długi weekend przed Strasbourgiem.Na jednym zestawie była podwójna obsada Pazdz być moze był to twój brat
Nie, to nie był mój brat, ponieważ on był w domu w zeszły weekend. Dopiero teraz sie załapie na sobote i niedziele, gdyż dzisiaj startuje do Murcii. Ale fajnie wiedzieć. A patrząc na zdjęcia które zamieściłem ostatnio i jeszcze prędzej, kojarzysz, które to auta?
A patrząc na zdjęcia które zamieściłem ostatnio i jeszcze prędzej, kojarzysz, które to auta?
No nie powiem Ci które to auta, dwa ustawiły się obok nas, ale i tak ich nie pamiętam, a ten w podójnej to zaparkował gdzieś na początku parkingu.W każdym razie nie pamiętam które to auta
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Czesc koledzy.Mam takie pytanko w zwiazku ze zdjeciem tego Dafa z przyczepa z Miry.Otoz chcialbym sie dowiedziec gdzie i kiedy zostalo zrobione to zdjecie bo tak sie sklada ze aktualnie osobiscie jezdze tym zestawem w oddziale Miratrans Poludnie z baza w Brzeszczach kolo Oswiecimia.Wydaje mi sie ze to zdjecie zostalo zrobione na trasie powrotnej z Anglii.Sprytnie zostal wyciety i zamaskowany numer rejestracyjny.Autko moze nie jest pierwszej nowosci ale posiada 480 koni, dodatki z drewna w srodku,super space cab,klime,ladne 6 halogenow itd.W naszym oddziale w Brzeszczach o ktorym jeszcze nikt nie wspomnial na tym forum mamy aktualnie 12 samochodow(w tym 4 zestawy tandem-nieopisane firmowo,oraz ten zestaw z przyczepa ze zdjecia)reszta to typowe zestawy z naczepa w barwach firmowych,wszystkie marki Daf.Koncem lutego a poczatkiem marca Miratrans odbiera nowe DAFy z czego 3 szt maja przyjsc do naszego oddzialu.
Dokladnie tak jak piszesz.Do nas z tych 30-tu 105-tek maja trafic 3szt podobno w automacie i 2szt uzywane tandemy z Łęczycy.Jestes moze kolego zwiazany z Miratransem czy ktos ze znajomych tam jezdzi?Ja u nich jezdze dopiero 4mies. ale musze powiedziec ze firma w porzadku.Wszystko na plus.Predko jej nie opuszcze.
Samochód: Duży
Ja osobiście nie jestem z tą firmą związany,ale brat jezdzi w oddziale w Łęczycy.Tak to prawda że ta partia DAF-ów co teraz ma przyjść będzie w automacie,a brat dopiero zaczyna także na opinie za wcześnie.Ale tacho tam można powiedzieć rzecz święta...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Słuchajcie koledzy mój Tata jeździ TIR-em również w transporcie międzynarodowym, jednak minusem jest to, że jest w trasie niemal na okrągło(minimum 4,5 tygodnia) i szuka jakiejś lżejszej pracy. Jak jest w Miratransie? Ile trzeba jeździć, aby zjechać do domu i jakie są zarobki? Odpiszcie. Z góry dzięki za pomoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości