Cytuj:
Cytuj:
ja też miło wspominam swój kurs na przewóz rzeczy.... Mogę powiedziec ze dużo sie nauczyłem na tym kursie o zabezpieczaniu towaru itp... Kurs trwał u nas 5 dni i zawsze od 14 do 20.. i przez ten czas nie nudziłęm sie cały czas sie czegoś nowego dowiadywałęm..
gratuluję kolego mile spędzonego czasu.A skoro mile i zapewne efektywnie spędziłeś czas na tym kursie to odpowiedz mi na jedno pytanko.
Czy na tacho cyfrowym można wprowadzić wpis manalny,czy wszystko co nie zarejestrowało urządzenie należy wprowadzić odręcznie na odwrocie wydruku?
Moje pytanie nie ma na celu skompromitowanie Twojej Osoby,lecz chcę wykazać absurdalny system szkolenia kierowców zawodowych w tym kraju!
Pomijając w tym akurat momencie temat tachografu cyfrowego nie mogę nie stwierdzić,że praca kierowcy zawodowego polega na wykonywaniu wielu -poza w/w-czynności. I w zadnym razie nie zgodze się z tym,że system szkolenia w naszym kraju jest absurdalny. Co nie znaczy ,że można powiedzieć,że po kilkudziesięciu godzinach spędzonych za kierownicą ktokolwiek może stwierdzić,że jest świetnie przygotowany do wykonywania tej pracy.Do tego jest potrzebne doświadczenie.A to zdobywa się latami i dziesiątkami... setkami tysięcy przejechanych kilometrów.W róznych warunkach.