Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 sty 2008, 1:28

Użytkownik

Użytkownik

Możesz dokładniej określić lokalizacje ? Czy całe województwo ? Z tego co mi się wydaje to firma "Kornet" z Zamościa przyjmuje bez doświadczenia. Jak chcesz to mógłbym się dowiedzieć ;).

Post Wysłano: 24 sty 2008, 9:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Możesz zapytać. Ja wysłałem im na e-maila moje CV, ale nie widać odzewu. W Anonse ogłaszała się firma Frigo-Trans po pytaniu czy bez doświadczenia przyjmują usłyszałem: " Nie prowadzimy szkoły jazdy" :/
Dzisiaj jeszcze jadę to jakiejś firmy w Zakręcie pod Wa-Wą. Zobaczymy co tak mi zaproponują :D

Post Wysłano: 24 sty 2008, 10:05

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Możesz zapytać. Ja wysłałem im na e-maila moje CV, ale nie widać odzewu. W Anonse ogłaszała się firma Frigo-Trans po pytaniu czy bez doświadczenia przyjmują usłyszałem: " Nie prowadzimy szkoły jazdy" :/
Dzisiaj jeszcze jadę to jakiejś firmy w Zakręcie pod Wa-Wą. Zobaczymy co tak mi zaproponują :D

Kolego szukaj właśnie gdzieś kolo Warszawy roboty bo tutaj jest dziadostwo.Około 200km możesz dojechac swoim autem bo i tak Cie nie ma 3-4 tygodni a autko poczeka na bazie :).
W Lublinie jest Galaauto ale nie polecam.

Post Wysłano: 24 sty 2008, 14:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 508875

Kolego R4V3N wiem że spora ilość kierowców z Lublina, Chełma jeździ w firmie Breviter pod Warszawą i jakoś radzą sobie z dojazdami :D Bajo

Post Wysłano: 24 sty 2008, 18:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8765643

W moim poscie wyzej wypisalem sporo firm ktore przychodzily mi do glowy. Mozna jeszcze dodac California Trailer lub Kociuk&Magier z Bialej Podlaskiej. Kolego jak cos znajdziesz to sie pochwal. Pozdrawiam.

Post Wysłano: 24 sty 2008, 20:11

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
wypisalem sporo firm ktore przychodzily mi do glowy.
Ale czy to aby napewno są spraedzone firmy? Ty wypisales wszystkie wieksze firmy jakie znasz a jestem pewien ze z 80% tych firm nie miales stycznosci. Mam racje?

Post Wysłano: 25 sty 2008, 19:52

Użytkownik

Użytkownik

Masz racje. Z większością firm nie miałem do czynienia bo jeszcze nie jeżdżę zawodowo no i chyba nie bardzo byłoby możliwe żeby sprawdzić każdą firmę która napisałem. Jednak kolega prosił o nazwę wiec wypisałem. Nie róbmy OT.

Post Wysłano: 04 mar 2008, 20:59

Użytkownik

Użytkownik

Może ktoś polecić jakieś firmy z lubelskiego gdzie przyjmuja bez doświadczenia i nie jezdzą na wschód (Rosje itp) ?

Post Wysłano: 04 mar 2008, 23:23

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
moze ktos polecic jakies firmy z lubelskiego gdzie przyjmuja bez doswiadczenia i nie jezdza na wschód (rosje itp)?
Ja się nie spotkałem jeszcze, nawet z woj.mazowieckiego.

Post Wysłano: 05 mar 2008, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 498773

Kolego R4V3N skoro masz już doświadczenie 3 lata tak jak piszesz to możesz próbować u PANASA z tego co wiem ma siedzibę w Zwierzyńcu. Od Lublina będzie to jakieś 90 km bo nie więcej a uważam, że by cię przyjęli bo kiedyś napisałem do nich e-maila tak z ciekawości zapytać sie ile trzeba mieć doświadczenia żeby podjąć u nich prace. Odpisał mi ze co najmniej 2 lata, wiec myślę, że jak byś tam podjechał to kto wie w końcu nie masz tak daleko a z tego co wiem to godziwe pieniądze można u nich zarobić. Wiec jak byś potrzebował coś więcej sie dowiedzieć to napisz mi na PW to ci podam numer gg do takiego jednego znajomego co jego szwagier tam jeździ i sporo wie o tej firmie ten koleś. Jak byś był zainteresowany to pisz na PW to ci jego gg prześle a tak poza tym to proponuje odwiedzić wcześniej jego stronę i może telefonicznie sie umówcie albo napisz do nieg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o e-maila. http://www.panas.pl

"Nie zazdrość synu tego chleba, to nie są drzwi do nieba!"

"Nie jeździmy po to by się zabić, lecz po to by żyć"

Post Wysłano: 05 mar 2008, 21:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

1. Euroekspres Transport & Spedycja - Henryk Rapa
Nowy Zakrzówek 31
23-213 Zakrzówek

Firma mieści się około 20/30 km od Lublina.

2. TEZET S.A. , transport gazu.
Siedziba firmy (biuro zarządu) mieści się w Lublinie na ul. Puławska 38.

Post Wysłano: 05 mar 2008, 21:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4604681

Z tego co się orientuję o Panasie, to po znajomościach z półrocznym doświadczeniem przyjmują, a z marszu to tak co najmniej półtora roku... Oczywiście międzynarodówka... Krajówki nie biorą pod uwagę.

So Others May Live

Post Wysłano: 05 mar 2008, 22:19

Użytkownik

Użytkownik

Wie ktos czy Bury, Euroekspres biorą bez doświadczenia i czy słyszał ktos o firmie Transwin (transwin.com.pl) z Biłgoraja?

Post Wysłano: 06 mar 2008, 16:54

Użytkownik

Użytkownik

Euroekspres chyba dzialalnosc ale nie jestem pewien. Bury albo odebral albo bedzie odbieral 10 nowych FH wiec mozna probowac. Tylko ze tam podwojna obsada i najlepiej jak przychodzi dwoch znajomych kierowcow i siadaja na jedno auto.

Post Wysłano: 06 mar 2008, 21:10

Użytkownik

Użytkownik

Firma Transwin mieści się w moim mieście.Za dużo nie pomoge bo osobiście nie znam tej firmy.Wiem,że mają Magnumki i Mercedesy (chyba).

Post Wysłano: 12 mar 2008, 8:24

Użytkownik

Użytkownik

słyszał ktos o firmie Arka z Woskrzenic Dużych? arka.com.pl

PS: Cheester ty nic nie pisz bo gadaliśmy na gg :)

Post Wysłano: 22 kwie 2008, 18:58

Użytkownik

Użytkownik

szukam juz ponad miesiac i nic bez doswiadczenia nie moge znaleźć w promieniu 200km od Lublina, moze ktos poratuje? Został mi chyba tylko Kornet.

Post Wysłano: 29 kwie 2008, 13:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7448944

no do Burgo nie polecam ale do Pawtransu tak jesli chodzi o bez doświadczenia to kolego będzie ciężko bo mało firm w lubelskim zatrudnia bez doświadczenia. Z nie oficialnych źródeł wiem ze GalaAuto przyjmuje bez doświadczenia ale musisz sie popytać polecił bym firme w której pracowałem ale brak miejsc i tez szukam roboty i najprawdopodobniej będzie to PKS Lublin po znajomości

Post Wysłano: 09 maja 2008, 20:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 22588223
Samochód: renault MIDLINER S 210

witam wszystkich! jestem tutaj nowy, mam 21 lat. szukam aktualnie pracy na kat C nie mam nic ani badan ani wkladki ale da sie zrobic jesli trzeba prawko mam od miesiaca i szukam pracy bardziej na miejscu bo mi sie syn wlasnie urodzil.prosze wszystkich o pomoc wiem ze bedzie trudno. bylem w łuszczowie u CHudziaka czy jakos tak i nic z tego.pozdrawoam wszystkich

Post Wysłano: 11 maja 2008, 18:34

Użytkownik

Użytkownik

Tez szukam czegos na CE na miedzynarodowke. Niestety mam male doswiadczenie. (miesiac kraj i miesiac UE) Jak ma ktos jakis pomysl gdzie uderzyc to dajcie znac. Bede wdzieczny :)