Cytuj:
Kolego MAGNUM-DXi12 co ty taki przeciwnik SCANII. Wszyscy ci na trasie powiedzą że Scania to Zajebista fura!!! i co ty tak często SCANIE widzisz jak sie psują??? może pogadamy jak Renówki sie sypią co????? zastanów sie co piszesz i poco i tyle nie wymyślaj bajek!!!!!JESTEŚ BAJKO PISARZEM!!!!!
kolego pisz że sie renówki sypia!!!! czy ja ci bronię????????
Wiesz co? Tej co sie zrombała przy wjeździe na obwodnię to nie dam zdjęcia (nie miałem aparatu, pozatym było ciemno no i nie było czasu)!
Ale zapodam zdjęcie zepsutej 124 z trans-południa (co prawda goście juz kończyli robotę i kabina była opuszczona, ale istotny jest fakt że się zrombała)! Więc kolejny raz
podkreślam że żadne auto jest NIEZAWODNE, ci co tak piszą to na 99% synkowie co maja po 12 lat i bzdecą to co powiedział tatuś czy wujaszek, albo znajomy kierowca tatusia itp... itd...
---------
dodane zdjęcie dla kolegi
Pawel89lbn a BAJKOPISARZEM to jesteś ale TY. Ja mam jedną zasadę na forum! Nie zmyslam TYLKO PISZĘ TO CO WIDZIAŁEM I CO WIEM, a nie to co "słyszałem..." tak jak ty;) pozdro dla ciebie.
a tak ma koniec żeby było jasne!
Cytuj:
Kolego MAGNUM-DXi12 co ty taki przeciwnik SCANII
Nie jetem przeciwnikiem scani, tylko po prostu reaguje jak ktoś pisze "niezawodna itp..."
na dzień dzisiejszy kupiłbym scanie seri R, najlepiej 420KM bo to auto naprawdę Mi się PODOBA i uważam że jest super, jedank krążą i o niej negatywne opinie (chodzi o układ zasilania paliwem, ale nie komentuje bo to tylko słyszałem...)
Pozdrawiam