Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wie ktoś coś o firmie Wawrzyńczyk? nie posiadam żadnych informacji o tej firmie a chciałbym się dowiedzieć jakie są tam warunki pracy tzn na jakim taborze jeżdżą?
Daf 95XF i Scania 4
To jest mała firma, ale szef jest OK da sie z nim pogadać, ale chyba mają komplet
Pozdrawiam
P.S. A firma sie chyba dokładnie nazywa WAW-TRANS
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
To wynika z tego, że Spol-Trans się podzielił i Pan Czesław z Panem Henrykiem nie prowadzą już razem firmy ? Chyba, że to chodzi o syna p. Wawrzyńczyka i się tak rozwinął ?
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
No teraz już rozumiem, tylko się pogubiłem który był syn którego, ale już wszystko jasne
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Dziękuję wszystkim za dokładnie info. A co do nazwy to firma nazywa sięWawrzyńczyk sądzę tak ponieważ widziałem dzisiaj chińczyka z ich firmy i na globie miał napisane Wawrzyńczyk na teściowej tak samo.pozdro szerokości.
_________________ Scania-TRUCK OF THE EVERY YEARS!!
Cytuj:
Firma nazywa sie WAW-TRANS. Ma jedno Volvo FH12 420, Dafa SC 95XF 430 mega i Scania 124L 420
Pozdrawiam
To ta Scania z tyłu jest teraz Waw-Trans'u? Kiedyś jeździł nią w SpolTransie "czajnik" ehhh to były piękne czasy
Ta zielona to jest spoltransu przez przypadek sie załapała. Czajnik potem jeździł Magnum 480 mega a jakiś rok temu sie zwolnił i poszeł to PEKAESU. Teraz jedzi nią Biladen (moze znasz)
Pozdrawiam
jest tu małe zamieszanie temat był o firmie wawrzyńczyk gdyż taka firma istnieje i też posiada volvo fh12 tylko że 460 a nie 420 kucy dlatego proszę rozdzielenie tematów na wawrzyńczyk i waw-trans gdyż to są dwie różne firmy pozdrawiam
Witam!przykro mi ale nie posiadam zdjęć a co do tego czy jestem źle poinformowany to nie sądzę żebym był źle poinformowany ponieważ jeździ w tej firmie tzn wawrzyńczyk mój kolega i on chyba wie w jakiej firmie jeździ zresztą jego efchacz jest też oznakowany jak o WAWRZYŃCZYK! i co drogi Łukaszu dalej sądzisz że jestem źle poinformowany a co do jak nazywa się właściciel firmy to nazywa się on Grzegorz Wawrzyńczyk.pozdrawiam
No a szefowie WAW transu to Tomasz i Romek Wawrzyńczyk.
A jak sie nazywa ten twój znajomy może Adrian?
WAW jest napewno a co do tej drugiej firmy to nie wiem, i nie bede sie wypowiadał
Pozdrawiam
Mój znajomy nazywa się Mirek i mówił właśnie że jest trzech braci Wawrzyńczyk czyli ten trzeci to Grzegorz i ma firmę pod nazwą Wawrzyńczyk! pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 29 gości