GG: 8261240
Kolejna niespodzianka.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Ekipa z pomorza zachodniego w składzie ja, mcbezel, tenen? wyrusza ciapongiem relacji świnoujście-przemyśl ze szczecina o 20,47.
Tak wygląda rozkład http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo.exe ... 1213293619&
dla kogo mamy trzymać miejsce w przedziale?
GG: 0
Samochód: Opel Astra GLS ;D
Koledzy, jedzie któryś w sobotę z rańca przez Kielce? Wiecie sami że lepiej jest jechać w paczce:) Obojętnie czy ciapongiem czy intercity bus czy własnym. Poratujcie kolege:D
_________________ W trakcie robienia prawka na TIR'a... xD
Koledzy a mugbłym sie spotkać z wami?? ja będę w zielonych autkach w DAF-ie xf 105 super bliźniak plis pogadał bym z wami i sie spotkał bo jesteście spoko
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
GG: 4585677
Cytuj:
Ekipa z pomorza zachodniego w składzie ja, mcbezel, tenen? wyrusza ciapongiem relacji świnoujście-przemyśl ze szczecina o 20,47.
Cześć na 100% dosiadam się w Stargardzie Szczecińskim, więc poproszę jedno miejsce. Do zobaczenia
Ja tez jadę wsiadam w Wrocławiu mcbezel i ekipa miejsce proszę )
GG: 8261240
Cytuj:
Ej czemu nie odpisujecie mogę sie z wami spotkać?? na 15 trakerskim spodkaniu
.
Proponowałbym uczestnikom spotkania spojrzeć na prognozę pogody, z tego co wiem to ma być deszcz.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Prawdziwym tirowcom deszcz nie przeszkodzi, a ten, jak podaje kilka źródeł, niestety będzie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Deszcz idzie to zostajemy w domu buheheh...
Beda naczepy, firanke w gore deskami zaprzec i jest schron jak talala ;D Ogolem aby ekipa tam nie zajechala musieliby chyba odwolac zlot ;D Abo smok by musial wszystko zjesc ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości