Witam . Zdaje we wtorek egzamin na prawo jazdy kat C na Man ie tgl 12 240 problem mam takie ze miałem okropnego egzaminatora. Nic mi nie wytlumaczył podstawowych zasad obsługi pojazdu np . Wiem ze jest zbiornik spryskiwaczy do szyb pod drzwiami on jest . wlew oleju znajduje sie za kabina kierowcy , a gdzie wlew plynu chłodniczego? i czy coś jeszcze oprócz tego jest??? Pewnie nie zdam przez tego buraka
Witam.
Może mi ktoś podpowiedzieć jakie napięcie wychodzi z zapalniczki w MANie TGL? 12V czy 24V ?
A jeśli są dwie zapalniczki i obydwa dostępne napięcia to jaką przetwornicę do laptopa kupić ? 12V czy 24V ?
GG: 10811386
Samochód: Renault T
Spotkałem się również z gniazdami nad tunelem środkowym koloru białego i czarnego. Czarne to również 24V a białe to 12V lecz nie wszystkie TGLe je miały. A i zapomniał bym te gniazda są na cienki wtyk do zapalniczki. Co do przetwornicy do laptopa to lepiej kupić ładowarkę do laptopa.
Ładowarkę do laptopa mam taką -> http://www.strefakomputerowa.com/upload ... 0W8429.jpg
Do głównego gniazda zapalniczki podłączony mam trójnik, dzięki temu w jednym momencie mogę mieć podłączone 3 rzeczy Navi, telefon, laptop
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości