Cytuj:
Najlepsze jest to ze kierman szykal zoltego DAFa-Boze swiat kierowcow jest bardziej plotkarski od rozowych pustych Panienek.Z tego co sie orietuje na LT lub LV byly od nas przez ten czas istnienia byly 3 auta,jesli ktos jest dobry z matmy niech sobie zrobi rachunek prawdopodobienstwa,ze to byl BiG Gosss,ile zolych dafow lata na Budzisko???.Pewnie wg was tylko te 3szt.Naprawde prosze was poki nie macie dowodow nie rozsiewajcie plotek.Nasuwa sie jedno putanie -dlaczego na samym starcie juz nam zle zyczycie?
pozdrawiam serdecznie
Michał. Nie napisałem, że to był kierowca z BigGo. Że mógł byc z tej firmy - wyczytałem w internecie. Nie przyjąłem tego za pewnik. Dla mnie to nawet znaczenia nie ma. Odnotowałem tylko w pamięci taki fakt. Szczegóły mnie mało interesują. Kierowca podszedł z prośbą o kasę. A w jakiej firmie pracuje (pracował), to już mnie nie intarara.
Nie był z BigGo? Spoko. Inna firma musi się martwić.
PiotrekMag1 napisał o tym fakcie. Ja mając okazję (nie wiem czy wątpliwą) gadać z tym kiermanem napisałem, że takie coś zdarzyło się naprawdę (i nie było chorym snem pryszczatego trolla z e-transport).
Myślę, że Twój post pozwolił rozwiać plotki i wątpliwości. Mi tak czy siak kalafiorem leży czyj był ten DAF
Pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy.