Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 sie 2008, 15:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 71830
Samochód: saicento z kratką

Cytuj:
Najlepsze jest to ze kierman szykal zoltego DAFa-Boze swiat kierowcow jest bardziej plotkarski od rozowych pustych Panienek.Z tego co sie orietuje na LT lub LV byly od nas przez ten czas istnienia byly 3 auta,jesli ktos jest dobry z matmy niech sobie zrobi rachunek prawdopodobienstwa,ze to byl BiG Gosss,ile zolych dafow lata na Budzisko???.Pewnie wg was tylko te 3szt.Naprawde prosze was poki nie macie dowodow nie rozsiewajcie plotek.Nasuwa sie jedno putanie -dlaczego na samym starcie juz nam zle zyczycie?

pozdrawiam serdecznie
Michał. Nie napisałem, że to był kierowca z BigGo. Że mógł byc z tej firmy - wyczytałem w internecie. Nie przyjąłem tego za pewnik. Dla mnie to nawet znaczenia nie ma. Odnotowałem tylko w pamięci taki fakt. Szczegóły mnie mało interesują. Kierowca podszedł z prośbą o kasę. A w jakiej firmie pracuje (pracował), to już mnie nie intarara.
Nie był z BigGo? Spoko. Inna firma musi się martwić.
PiotrekMag1 napisał o tym fakcie. Ja mając okazję (nie wiem czy wątpliwą) gadać z tym kiermanem napisałem, że takie coś zdarzyło się naprawdę (i nie było chorym snem pryszczatego trolla z e-transport).
Myślę, że Twój post pozwolił rozwiać plotki i wątpliwości. Mi tak czy siak kalafiorem leży czyj był ten DAF

Pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy.

Post Wysłano: 11 sie 2008, 19:23

Użytkownik

Użytkownik

Jak dalej będą tak trzymali się jak trzymają, niewiem jakie oni dochody mają, ale kierowcy mają nieźle. Prawie 5000 wypłaty za pierwszy miesiąc wpadło.

Post Wysłano: 11 sie 2008, 19:44

Użytkownik

Użytkownik

Niech w Big Go bedzie jak najlepiej. Nie sądzę żeby ktoś wam ASP źle wrózył, ale pewnie większość ludzi jest zaskoczona takim rozwojem firmy. Sam przeciez wiesz, że w polskim świecie transportu tak powstajaca firma to wyjatek (no chyba, że tak mało wiem i się teraz mylę). Gdzie by się nie dowiadywać najpierw kilka zestawów a nawet jeden i tak stopniowo sie wszystko rozwija. Nagle mozna powiedzieć znikąd powstaje firma która stawia przed sobą dośc wysokie cele i tak pewnie inwestująca w tabor. To nie zdarza się często. Firma twoja powstaje efektownie i mam nadzieję że tak samo efektownie będzie działała.

Post Wysłano: 11 sie 2008, 23:21

Użytkownik

Użytkownik

Ja też wam źle nie życze. Powodzenia i szerokości i nie odbierajcie tego źle.

Co do tych 5 tysięcy to jest różnie. Jedni tyle dają żeby właśnie gdzieś ktoś powiedział napisał na forum sie rozniosło ze tak płacą i żeby mieli dużo kierowców, a po 3 miesiącach zejdzie na normalne tory. Ale życzę żebyście zrabiali jak najwięcej.

.
.

:arrow: Nowa strona firmy MAGTRANS
:arrow: FanPage na Facebooku firmy MAGTRANS.

Post Wysłano: 12 sie 2008, 9:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5761457
Samochód: Actros 4141

Obrazek
(C) Dolar :wink:

Post Wysłano: 12 sie 2008, 11:22

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Co do tych 5 tysięcy to jest różnie. Jedni tyle dają żeby właśnie gdzieś ktoś powiedział napisał na forum sie rozniosło ze tak płacą i żeby mieli dużo kierowców
No ale juz nie przesadzajmy, bo co niektórzy z nas ładny mieli by dochód :wink:

Post Wysłano: 12 sie 2008, 13:14

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Iveco

Cytuj:
Co do tych 5 tysięcy to jest różnie.
Kolego w normalnych firmach takie zarobki sa normalna rzecza wiec nie widze powodów dlaczego mialby spasc w dól? tu nie ma sciemy...

prawo jazdy na hulajnogi 1 kolowe: w planach :wink:

Post Wysłano: 12 sie 2008, 22:09

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Kolego w normalnych firmach takie zarobki sa normalna rzecza wiec nie widze powodów dlaczego mialby spasc w dól? tu nie ma sciemy...
Ok ja nie komentuje. Poczekamy. Narazie jest nowa firma, nowe kolorowe zestawy, i cieszymy sie (ojj nie tak my, już znam max dużo osób które na słowo BIG GO, lub RYFTRANS chcą zabić hehe), i jak nowa zabawka firma ta powoduje na twarzy uśmiech. Zobaczymy za rok, może będzie równie pięknie i wtedy będziemy już rozmawiać :).

.
.

Post Wysłano: 12 sie 2008, 23:04

Użytkownik

Użytkownik

Co racja to racja. Niech im się wiedzie jak najlepiej. Pamietajmy jednak aby nie szufladkować firmy pomiędzy inne kolchozy skoro tak naprawde dopiero zaczyna swoja dzialalność. Powodzenia.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 0:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8319048

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ok ja nie komentuje. Poczekamy. Narazie jest nowa firma, nowe kolorowe zestawy, i cieszymy sie (ojj nie tak my, już znam max dużo osób które na słowo BIG GO, lub RYFTRANS chcą zabić hehe), i jak nowa zabawka firma ta powoduje na twarzy uśmiech. Zobaczymy za rok, może będzie równie pięknie i wtedy będziemy już rozmawiać :).
Witam,a ja nikogo nie znam kto by chcial zabic za slowo Big Go.Firma nie ma na zadaniu werbowania psychopatow i zwyrodnialcow oraz fanatykow do zabijania.Mam wrazenie,ze pracuje w firmie transportowej a nie rekrutacyjnej.Przewozimy towary z punktu A do punktu B czasem C lub E.Miajajac MAG TRANS moje odczucia sa bardzo pozytywnie rowniez rozmawiajac z kierowcami z tej firmy(tak jak z innymi) nie posiadam jakichkolwiek uprzedzen.Mysle ,ze tym specyficznym przypadkiem ataku hmmm strachu,obawy-nie wiem jak to nazwac powinni zainteresowac sie socjologowie.Piotrze siejesz ferment co najwazniejsze bez jakichkolwiek podstaw."Pijany kierowca poszukujacy auta"... etc.Moze wyjasnisz calemu forum co jest twoim celem???.Probujesz jechac po nas,ale DLACZEGO?.czyzby RYF zrobil cos zlego na rynku?,zanizal frachty ? ale jak gdy glownie wozi dla SIEBIE!.Przyjmij wreszcie do swiadomosci ,ze wolny rynek niestety to nie sielanka.
Naprawde prosze cie o odpowiedz jaki jest cel(I PODSTAWY!) twoich postow?.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 11:14

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

Witam,a ja nikogo nie znam kto by chcial zabic za slowo Big Go.Firma nie ma na zadaniu werbowania psychopatow i zwyrodnialcow oraz fanatykow do zabijania.Mam wrazenie,ze pracuje w firmie transportowej a nie rekrutacyjnej.Przewozimy towary z punktu A do punktu B czasem C lub E.Miajajac MAG TRANS moje odczucia sa bardzo pozytywnie rowniez rozmawiajac z kierowcami z tej firmy(tak jak z innymi) nie posiadam jakichkolwiek uprzedzen.Mysle ,ze tym specyficznym przypadkiem ataku hmmm strachu,obawy-nie wiem jak to nazwac powinni zainteresowac sie socjologowie.Piotrze siejesz ferment co najwazniejsze bez jakichkolwiek podstaw."Pijany kierowca poszukujacy auta"... etc.Moze wyjasnisz calemu forum co jest twoim celem???.Probujesz jechac po nas,ale DLACZEGO?.czyzby RYF zrobil cos zlego na rynku?,zanizal frachty ? ale jak gdy glownie wozi dla SIEBIE!.Przyjmij wreszcie do swiadomosci ,ze wolny rynek niestety to nie sielanka.
Naprawde prosze cie o odpowiedz jaki jest cel(I PODSTAWY!) twoich postow?.[/quote]

ASP ja źle wam nie życzę, wręcz przeciwnie, powodzenia i szerokości, i niech transport stanie się jedną wielką rodziną i niech nie będzie tak jak to kolega powiedział SZUFLADKOWANIA. Ja słyszałem o tym kierowcy i jedyna większa firma z żółtymi DAFami to Ryftrans. I tak apropo to ta rodzina powinna wypędząć od siebie takich ludzi jak ten kierowca z DAF'a...

.
.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 11:21

Użytkownik

Użytkownik

No więc koniec tzw. sporu i kibicujemy wszyscy firmie aby się dobrze rozwijała i dawała godziwą płacę za rzetelnie wykonaną pracę, bo o to tu chodzi.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 12:05

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8319048

Chlopaki oczywiscie to nie polega na tym abysmy darli koty.por\zyjemy zobaczymy jak to sie wszystko ulozy.Oczywiscie,ze jestem stronniczy ale nie chce zmieniac firmy dlatego mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.Czasem nerwy i chwila uniesienia biora gore na rozsadkiem i spokojem,za co przepraszam.
P.S. Napisalem tez klamstwo ze najmlodszy kierowca ma 3 lata stazu.Na szczescie wylapal to kolega Tomecki za co mu dziekuje.Poprawka ma on nie cale 2 lata a nie 3 praktyki.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 15:13

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Chlopaki oczywiscie to nie polega na tym abysmy darli koty.por\zyjemy zobaczymy jak to sie wszystko ulozy.Oczywiscie,ze jestem stronniczy ale nie chce zmieniac firmy dlatego mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.Czasem nerwy i chwila uniesienia biora gore na rozsadkiem i spokojem,za co przepraszam.
P.S. Napisalem tez klamstwo ze najmlodszy kierowca ma 3 lata stazu.Na szczescie wylapal to kolega Tomecki za co mu dziekuje.Poprawka ma on nie cale 2 lata a nie 3 praktyki.

No ASP więc przebaczmy sobie grzechy i spotykamy się przy piwie na 16TS jak dożyjemy :).

.
.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 15:18

Użytkownik

Użytkownik

Takie małe pytanie nie wiem czy zauwazyliście ale w galerii na stronie firmy kilka dafów ma białe elementy kabiny. Chyba na drugim wydaje się to normalnym lakierem ale na którymś z nastepnych wydawać by sie mogło że to jakaś okleina. Co to jest?

Post Wysłano: 13 sie 2008, 15:27

Użytkownik

Użytkownik

Czasem jak przychodzą nowe auta to są oklejone na biało. Jak masz np. nowe samochody to też elementy narażone na zadrapania itp. są oklejone na biało. Tak mi sie zdaje że tu to samo będzie.

.
.

Post Wysłano: 13 sie 2008, 18:34

Użytkownik

Użytkownik

osobówki widuje sie na lorach oklejone, szczególnie audi. Nie sądzilem, że z koniami robi sie tak samo, fakt to też auto i to o wiele droższe.

Post Wysłano: 19 sie 2008, 13:40

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF

witam ja pracuje w tej firmie narazie jest ok firma sie rozkreca pozdrawiam kiero z BIGGOOO!!! :>

Post Wysłano: 19 sie 2008, 13:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF XF 106.460

To napisz coś więcej :mrgreen: Jaka atmosfera, zarobki.

Post Wysłano: 20 sie 2008, 15:34

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: scania

wlasnie niech kolega nas troche uswiadomi.ok to zalezy dla kogo?dla jednego 3tys wystarczy a drugiemu 5tys trzeba i to zalezy za jaka robote?