Właśnie i ja słyszałem, że aby w ogóle wejść na wybory Miss Scanii trzeba mieć zaproszenie od Scanii lub trzeba być z osobą, która posiada prawo jazdy C+E? Czy nie będzie problemu z wejściem, jeśli pojadę tam z tatą?
Pozdrawiam serdecznie
Więc niema się co wybierać... a szkoda . Pisałem nawet meila w tej sprawie do Gdańskiego oddziału Scanii ale odpowiedzi nie uzyskałem do dnia dzisiejszego.
Witam, posiadam zaproszenie nieimienne... na 'pierwsza' czesc imprezy.. co trzeba zrobic by uzyskac imienne? czy jest mozliwosc zaopatrzenia sie w takowe zaproszenie juz na imprezie?
Z tym problemem radził bym Ci zadzwonić/ napisać meila do Gdańskiego oddziału Scanii tym bardziej, że termin "goni" chociaż na mojego nie uzyskałem odpowiedzi.
P.S: Jak otrzymałeś zaproszenie na część "pierwszą" .
Imprezka była bardzo udana niestety nie mogłem zostać do końca ale atmosfera była bardzo przyjemna lecz byłem zaskoczony bo liczyłem że będzie troszkę więcej wystawionych Scanii a było może ok 20-30 dla jednych mało dla jednych w sam raz jak tylko wstawię zdjęcia na Fotosika to się z wami nimi podzielę
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
GG: 6286774
Cytuj:
Imprezka była bardzo udana niestety nie mogłem zostać do końca ale atmosfera była bardzo przyjemna lecz byłem zaskoczony bo liczyłem że będzie troszkę więcej wystawionych Scanii a było może ok 20-30 dla jednych mało dla jednych w sam raz jak tylko wstawię zdjęcia na Fotosika to się z wami nimi podzielę
Witam!
Czekamy kolego z niecierpliwością na fotki
Pozdro
_________________ Kat B- sierpień 2007
Wózki Widłowe, Europejski Certyfikat+ Wymiana Butli- grudzień 2007 Kat C- listopad 2008 Kat C+E- styczeń 2009 Kurs na przewóz rzeczy- zrobiony Psychotesty- kwiecień 2009 Kat D- w trakcie:)
Czekam na ukończenie 21 lat (sierpień):):)
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
I co tam panowie? Robił ktoś jakieś zdjęcia? Bo ja nie zdążyłem na prom i nie dotarłem na imprezę Ciekawe co straciłem
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
a więc zgodnie z obietnicami daje jak narazie kilka fotek które wgrałem nie są to jeszcze wszystkie może 1/3 moich fotek z PMS 2008 resztę pokaże jak dodam
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
GG: 6286774
Piękne fotki
Pozycja nr 9 to ubiegłoroczna "Pomorska Miss Scanii" firmy Elltrans i Scania numer 11 którą widziałem właśnie w siedzibie Elltransu kiedy tam wczoraj byłem Dla mnie najładniejsze.
Jeszcze znajoma firma Czaja ze swoją piękną R-ką
No i oczywiście Scanie serii 3 które są też bardzo ładne.
_________________ Kat B- sierpień 2007
Wózki Widłowe, Europejski Certyfikat+ Wymiana Butli- grudzień 2007 Kat C- listopad 2008 Kat C+E- styczeń 2009 Kurs na przewóz rzeczy- zrobiony Psychotesty- kwiecień 2009 Kat D- w trakcie:)
Czekam na ukończenie 21 lat (sierpień):):)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości