Moi drodzy czy słyszeliście gdzie mozna nabyć takie zasłonki , bo sie osobiscie nie spotkałem wiem wiem powiecie aby wymierzyć i u jakiejś znajomej krawcowej bądz krawca uszyć , niestety czasu brak
a druga sprawa to jak proponujecie je zamontować, jakies propozycje?
Samochód: Renault Premium / Range T
Z tego co się orientuje, to nie można niestety nabyć takowych firanek. Wujek również ma "domowej roboty" u znajomego krawca.
Nie wiem kiedy kolega wróci z trasy, ale takowe można zobaczyć w moim temacie w dziale Garaż - samochód Mercedes Sprinter 316CDI: Stanowisko Pracy: LEŻANKA:
Pozdrówko.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Udajesz się do sklepu z karniszami i kupujesz szynę razem z żabkami,montujesz do tapicerki małymi wkrętami i elegancko.Tylko zmierz sobie jaką długość musi mieć taka szyna jeżeli boczne zasłonki mają zasłaniać Ci również przednią szybę.Przypatrz się też dokładnie którędy ta szyna będzie biegła bo najprawdopodobniej bedziesz musiał je wygiąć na wysokości przedniego słupka tak jak ja u siebie w LT i szyna musi być z w miarę giętkiego materiału aby nie pękła przy montażu.
Zgadzam sie z Przedmówcą- warto udać sie do sklepu z zasłonami i karniszami,powiedzieć o jaki wymiar dokładnie nam chodzi i tam uszyją na miarę,samemu ciężko będzie trafić. Kilku moich znajomych właśnie tak zrobiło.
_________________ http://www.savro.pl- Jesteśmy firmą specjalizującą się w sprzedaży części i akcesoriów do samochodów osobowych i ciężarowych.
zakładam, że zapewne na allegro się coś znajdzie, lub podobnie jak koledzy mówią, trzeba skoczyć do sklepu z firankami i zasłonami tam na wymiar coś znajdziesz. A tak to chyba pozostaje ci samodzielne wykonanie ...
_________________ Pomoc Drogowa HolTrans - Wielkopolska
ja załatwiałem takie sprawy u znajomej krawcowej. mówisz co chcesz, podajesz wymiary i za parę dni masz gotowe. i w dodatku tanio wszystko wyszło, więc polecam taką opcje każdemu
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 37 gości