Witam wszystkich forumowiczów!!! Na imię mam Rafał mieszkam w małej wsi koło Trzcianki (pow.czarnkowsko-trzcianecki) i mam 21 lat.Samochody ciężarowe to moja pasja od kiedy skończyłem 9 lat , nawet w ciągu ostatnich 3 lat zdarzyło mi się jechać w kilka tras.Posiadam od niedawna kilka modeli które postaram się zaprezentować w temacie modelarstwo.
(trochę jak w klubie AA) . Witam nazywam się ster000 mam 30 lat , od dziesięciu wiosen jeżdze na zestawach , kilkanaście razy zmieniałem stajnie także łatwiej byłoby mi wymienić na czym nie jezdziłem . Obecnie FH z cysterną UN 33/1170 . Pozdrawiam wszystkich .
Ksywka moja wizura, mam xxxx lat. Ciężarówki są nie tylko moim hobby, lecz również pracą. Dzięki temu połączyłem przyjemne z pożytecznym. Kolejne moje hobby to od 1980 roku to informatyka , a od zawsze Kynologia "Nauka o psach"
Pozdrawiam!
_________________ “Kiedy wyda Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który
wie już wszystko o jeździe i o szosach, sprzedaj jak
najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za
kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych
kierowców”.
na imię mam Paweł i pochodzę z Żabna koło Tarnowa
samochodami interesuje się odkąd pamiętam a teraz poznaje transport od kuchni gdyż w tym roku ukończyłem 21 wiosen i w końcu mogłem zakończyć wszelkie formalności i zasiąść za kółkiem
Witam nazywam się Mariusz mam 27 lat i pochodzę z małej miejscowości koło Lublina.Interesuje się mechaniką, motoryzacja, i transportem samochodowym.Posiadam prawo jazdy B,C,E (E zdałem tydzień temu) i uprawnienia na wózki widłowe. Ciesze się że mogę być użytkownikiem Wagi Ciężkiej. Pozdrawiam wszystkich
(trochę jak w klubie AA) . Witam nazywam się ster000 mam 30 lat , od dziesięciu wiosen jeżdze na zestawach , kilkanaście razy zmieniałem stajnie także łatwiej byłoby mi wymienić na czym nie jezdziłem . Obecnie FH z cysterną UN 33/1170 . Pozdrawiam wszystkich .
rzadko kiedy mam czas na sieć
przy 1170 klub AA jak najbardziej wskazany.
domyślam się, że ładujesz się gdzieś na ul.monopolowej?
Witam ! Mam na imię Łukasz mam 15 lat mieszkam w Inowrocławiu.
Interesuje się ciężarówkami a także modelarstwem ---- Kolekcjonerstwem HERPA. Ciężarówkami interesuje się już od urodzenia !
GG: 0
Samochód: Narazie BMW
Witam szanowne grono forumowiczów. Mam na imię Paweł 27lat z Radomia , od niedawna szczęśliwy posiadacz c+e. Nie długo pewnie już będę w trasie i do tego czasu chce pogłębić swoją wiedzę na temat transportu a forum widzę dobrze się nadaje
GG: 1277763
Samochód: Opel Omega A
Witam wszystkich bardzo gorąco Nazywam sie Damian ale wszyscy wołają mnie MELON
Jestem od dzisiaj na forum i jest tak fajnie , że zostaje na zawsze heh
Myśle , że swoją wiedza na temat ciężarówek pomoge choc troszke
witam
jestem nowy na forum. pare slow o mnie: pracuje jako kierowca w znaej i lubianej firmie tesco jezdze vanami rozwozac zakupy. obecnie robie prawo jazdy c + e. mieszkam w Anglii. serdecznie pozdrawiam
Na imię mam Marcin, mieszka w Gostyniu wlkp. niedaleko Poznania. Ciężarówkami interesuje się od dzieciństwa, jestem w trakcie robienie prawo jazdy kat. C, potem mam zamiar robic kat. C+E i chcę zrealizowac swoje marzenia z dzieciństwa - zawodowy kierowca.
Pozdrawiam marnow.
_________________ B - jest, C - w trakcie. VW mk3 93' klekot white. User and fanatic cb radio.
Jestem Mariusz, mieszkam w Zalesiu k. Sierpca. Swoją przyszłość wiąże z tym co mnie pasjonuje czyli z transportem. Jeśli chodzi o ciężarówki to wychowałem się na Magnum i do dziś to mój ulubiony truck. Pozdro
Witam wszystkich użytkowników. Nazywam się Michał ..... . Mieszkam niedaleko Poznania. Skończyłem 15lat w czerwcu. Aktualnie śmigam czerwonym roxem . Jak chyba każdy "chłop" interesuje się dziewczętami , motoryzacją (szczególnie ciężarówkami i oczywiście skuterami:P) Na razie jeszcze chodzę do ostatniej klasy gim a potem?? jeszcze nie wiem .
P.S
mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swego grona.
pozdro
Wita Was Kamil. Mam 20 latek i od razu mówię, że ciężarówki nie są moim całym życiem. Od pewnego czasu pochłania mnie informatyka, ze względu na wykonywana prace no i oczywiście instrumenty muzyczne. A jeśli chodzi już o transport, to mam z nim do czynienia od dziecka. Niestety nie jestem na bieżąco w owym temacie.
Więc jeśli macie jakieś pytanka odnośnie informatyki, bądź instrumentów muzycznych (wąski zakres gitary) zapraszam na PW.
Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek i jestem kierowcą zawodowym od dwóch lat. Mieszkam w lubelskim w małej mieścinie Hrubieszów.
Bardzo fajnie się was czyta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Redline i 16 gości