GG: 8877221
Samochód: Opel Astra 1,4 16V
Mam problem chche kupić dopałeczke 20-35watt zasilanie z zapalniczki radio johnny 2asc antena sirio Turbo 5000 jak to się będzie sprawdzało ?? czy ktoś moze mi powiedziec ??
nie chche 100W bo popale sobie instalacje a to bez sensu będe siał w eter łoooooooooooo daleko a ja tylko chche mieć mocniejsze troszke ze nie będe musiał czekac az ktoś skonczy rozmowe tylko ja będe solił
nie chche 100W bo popale sobie instalacje a to bez sensu będe siał w eter łoooooooooooo daleko a ja tylko chche mieć mocniejsze troszke ze nie będe musiał czekac az ktoś skonczy rozmowe tylko ja będe solił
No właśnie tak myślałem bo TY jesteś ważniejszy i co tam że ktoś udziela ważnych informacji? Ustawa o radiokomunikacji obowiązuje wszystkich bez wyjątku.
hehhh przyjacielu powiedz to tym co mają po 100WATT a nie 20 tak jak ja chce gdyby każdy przestrzegał przepisów to było by za słodko nie uważasz ?? gdybym chhciał przestrzegać pravo to nie robił bym takiego tematu
kolego ale o co ci chodzi masz woogule stycznosć ze cb radiem ?? bo wydaje mi się , że nie dokońca albo wydaje ci się że wiesz wszytko mozesz udzielić mi odpowiedzi ??
Mam styczność z radiem i uważam że taka "pomoc" jaką chcesz zastosować jest "głupia" przepis jest po to żeby się stosować. a ty co myślisz że jak będziesz miał większą możliwość nadawania to podbijesz świat? Jest to głupota sam masz pretensje że ludzie mają po 100W (pierwsze słyszę) i też chcesz sobie coś takiego założyć.
No nie wiem nie potrafię ci wytłumaczyć sensu jeżeli sam go nie chcesz zrozumieć.
Zastanów się po co masz mieć większy zasięg nadawania, jak i tak Ci ludzie do Ciebie "nie dolecą" ze swoją mocą 4W.
Zagłuszysz innych użytkowników, którzy usłyszeliby Ciebie z tych podstawowych 4W. Dopałka nic Ci nie da, prócz "jobów" od zdenerwowanych użytkowników (i może guza, jak Ciebie namierzą).
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
GG: 4585677
Dobrze, że nie każdy myśli tak jak ty... Rozumiem, że denerwuje cię czasem "burza" na 19-ce, ale tam zazwyczaj rozmawia się na temat utrudnień na drogach, itp., więc jak chcesz sobie z kimś pogadać na inny temat to masz do wyboru jeszcze inne kanały.
Siemasz!
Kolego ja od dopałek wole mikrofon ze wzmocnieniem i echem.
Z mikrofonu polecam Mass 2020, czyściutka, dośc głośna modulacja lub NM500E. Z tymi gruchami miałem do czynienia i polecam.
Tak jak piszą koledzy Forumowicze wcześniej, Ty będziesz latał w eterze, ale nie dostaniesz odpowiedzi. W dodatku może Ci się modulacja rozjechac. 55 i lepiej zainwestuj w porządny mikrofon
_________________ W wolnych chwilach poprowadzę po Cieszynie i okolicach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości