Cytuj:
Harry Man sam z siebie robisz kretyna- bo twoj wpis nie wnosi NIC do tematu a pozatym nie........ miedzy wódke a zakąske bo nikt o to ciebie nie prosił.
Driver... wiem ze pełny relax.... nie chodziło mi zeby kogoś umoralniac czy cos w tym stylu każdy ma sowj styl zycia w drodze itp... chciałem tylko powiedziec ze... niektorzy nie myslą bo wolą te gadżety bo to jest dla nich najwazniejsze.... laptopem nie wymienisz własnie tej przysłowiowej zarówki
0_o, ludzie ci z dobrymi radami, a ty tak po chamsku
.
Gadżet
1. tech. niewielki mechanizm lub przyrząd, będący nowością techniczną lub elementem dodatkowym usprawniającym większe urządzenie. 2. pot. niewielki przedmiot o charakterze reklamowym, np. breloczek, długopis; także dodatkowy element oprogramowania komputerowego.
zrodlo: slowniki.onet.pl
Rozumiem ogolnie Twoja przesłanke, ale to o czym mowisz to skrajnosci. Nie nazwalbym klucza do kół, czy kilku podstawowych narzedzi gadżetami, a raczej jak to juz tu ktos wspomnial sa to podstawowe elementy, ktore powinny byc na wyposazeniu.To, że dla niektorych ludzi takie przyrzady w wozie to abstrakcja to chyba tylko swiadczy o ich profesjonalizmie.
Ja przez gadżet rozumiem rzecz, ktora jest dodatkiem do tego wszystkiego, usprawnieniem ktore ulatwia wam zycie w trasie, jak np. laptop albo to co opisywał Bajzel z ta butla gazowa itp. Dlatego sam jestem ciekaw, jakie gadżety wozicie ze soba w trasy dla ulatwienia zycia albo chociazby poprawienia humoru? Wiec moze kontynuujmy z tematem...