normalny czy nie, ja mam inaczej bo ja za to nie płace, a ten co płaci godzi sie na to
u mnie serwis pompuje opony, dokręca śruby przy kołach, wymienia żarówki, dolewa oleju, płynu do spryskiwaczy itd itp
raz dolałem oleju, raz zmieniłem żarówkę w kierunku - przez rok pracy, a i jeszcze 2 razy AdBlue dolałem
jak chciałem zmienić żarówkę w przednim reflektorze, śrubokręt zwykły nie pasował, potrzeba było torxa czy jakoś tak sie to zwie, w firmie nie ma, w ciężarówce nie było tej paczki z zapasowymi żarówkami i tym właśnie śrubokrętem. powiedzieli żebym podjechał na serwis i wymienia (27km)
poszedłem i kupiłem za 2 funty tego pieprzonego torxa i wymienię, niech mi dupy nie trują bo nie chce mi sie jeździć tam, do tego spojrzą się na mnie jak na idiotę ... choć tutaj - gostek jeździ 2 lata tga manikiem i nie umiał otworzyć schowka na zewnątrz kabiny
doszedłem pierwszy raz w zyciu i znalazłem po 10 sekundach - chyba kazdy by znalazł
Tu kolega ma rację rozumiem serwis gdy car jest nowy na gwarancji i jedziesz na przegląd to robią wszystko ale nie w przypadku car co ma 10 i więcej lat bo to jest dziwne