Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Niedziela 28.09.08, godz.11:00 HOTEL QUBUS, ul. Skarbowa 2, Legnica
woj. lubuskie:
Niedziela 05.10.08, godz.11:00 HOTEL QUBUS, ul. Ceglana 14a, Zielona Góra
Niedziela 12.10.08, godz.11:00 HOTEL QUBUS, ul. Orląt Lwowskich 3, Gorzów Wlkp.
woj. zachodniopomorskie:
Niedziela 19.10.08, godz.11:00 HOTEL GROMADA, ul. Zwycięstwa 20-24, Koszalin
zrodlo: pracuj.pl
_________________ Autor tego postu jest kompletnym debilem.
Tiry na tory.
Księża na Księżyc.
Niech moc będzie z Wami
I spotkanie się odbyło...
Andreas ma bajerę! hehe
Średnia w firmie wychodzi na łapę niby 1550ojro.
3/1
I w ogóle same plusy...
tylko ciągle jesteśmy Polaczkami w holenderskiej firmie...
Zlikwidowali dział szkolenia dla nowych kierowców. Więcej nic nie wiem. Firma nie padła, bo nie dalej jak 1,5 tygodnia temu widziałem kilka aut na A1. Natomiast nie zatrudniaj nowych kierowców, bynajmniej z Polski.
Anioo można powiedzieć że 3/4 wszystkich ładunków.
Firma HKP jest bardzo dobrze mi znana ponieważ ojciec mojego kolegi śmiga tam Scania R380.Firma dobrze że zdecydowała się kupić klimatyzacje.
GG: 0
Cytuj:
Wlaśnie, często mijam tę firmę, ale zazwyczaj stoi tylko jeden ciągnik. W Szczecinie super się reprezentuje, nie ma co
Co oni tak dokladnie rozwożą ?
Wożą różnie , ciągną Dhl , ewals-cargo , schenker.
W hkp może nie mają najlepszych aut , ale to się zmienia najwięcej przychodzi dafów xf 105-410 z klimą postojową , tata pracuje tam drugi rok i nie narzeka na wypłatę.
Co do hkp to z tego co sie orientuje ciągają też P&O, freje, ecs kontenery i jeszcze jakis pare firm by sie znalazło w których jeździ heisterkamp. Co to aut to oczywiście te lepsze dostają holendrzy lub niemcy, a polakom co skapnie. Wiem że mają trzy bazy, i każda jest w jakiś sposób przydzielona do pochodzenia kierowców (czyt. polacy, holendrzy, niemcy). Główna baza mieści sie w Oldenzalu.
kilka osób przyjęli ale w pierwszej kolejności przyjmują tych co przesiali w ramach cięć jakie miały miejsce we wcześniejszym czasie a nie zmoczyli tyłka w firmie
Przeczytałem kilka stron tematu i zobaczyłem dużo znawców o tej właśnie firmie ,że słabe silniki , brak klimy...kto by wolał robić za 'grosze' u polskiego prywaciarza ? Chyba lepiej dostawać większą wypłatę , a gorsze auto.Oni specjanie kupili takie słabsze auta bo wykurowali sobie lżejsze ładunki to po co im 500 koni na 10 ton ładunku ? Jak jezdziłem z tata tam 3 tygodnie scania topline 340 kucy świetnie dawało sobie rade z 15 tonami na górkach pod Koln(D).
Tata tam robi i nie narzeka , są coraz lepsze auta dafy 105-410 i scanie 380 , a actrosy najprawdopodobniej 410 wszystkie auta które teraz przychodza mają klimę postojową , więc niedługo gdy wymienią całą flotę na te auta co wymieniłem , niepowstydzi się dużo firm.
Dla mojego Ojca są ważniejsze zarobki niż auto.
O no prosze, chociaż jedna firma w Szczecinie która sobie dobrze radzi Powiedz, nie orientujesz się troszke jak tam u was obecnie z zatrudnieniem i na jakich warunkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 56 gości