W firmie pracuje już 1,5 roku... przez ten czas miałem okazję trochę pojeździć po kraju. W większości są to wyjazdy z towarem lub na pilotaże, zdarzają się jednak nieplanowane kursy wszystko jednak pojazdami do 3,5 tony;) Mam dużo zdjęć nie posegregowanych, także będe je dodawał po trochu. Zdjęcia są złej jakości, ale to galeria zdjęć z tras więc chyba wybaczycie Zapraszam do oglądania. Zaczynamy od wyjazdu Zduny-Olsztyn-Młochów-Zduny.
MAYBACH
Okolice Mszczonowa
Ostróda-Olsztyn (piękny odcinek ) Dafik na poboczu i nadchodząca pomoc...
GG: 8261240
Witam,
ciekawa robota, jakby nie było. Ładnie też opisana trasa wraz ze zdjęciami. Ile w firmie jest takich aut jak Twoje ? Jakbym kiedyś widział je w Tarnobrzegu ...
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Praca byłaby pewnie jeszcze ciekawsza jakbym więcej jeździł no ale jak narazie muszę się zadowolić tym co jest W firmie jest 5 takich pojazdów: Fiat Ducato (towarowy), VW Caddy (pilot,towarowy), VW T5 (pilot, towarowo-osobowy), VW Caravelle (osobowy) i VW Crafter (towarowy). Żeby nie być gołosłownym przedstawiam zdjęcie:
Toreba: Całkiem możliwe że widziałeś je w Tarnobrzegu. Przez długi czas jeździliśmy do HSW dużymi autami... Crafter mógł też tam być, jednak ja osobiście Crafterem tam nie byłem i nie pamiętam żeby ktoś tam jechał.
GG: 8261240
Dzięki Witek za odpowiedź, za zdjęcie też. Co do HSW to kojarzę, swego czasu kolega z forum, pracując w firmie Kruk Transport właśnie jechał z HSW do Europy Zachodniej. Pozdrawiam Cię serdecznie, życzę wielu przejechanych kilometrów no i częściej zapraszam na forum wraz z nową recenzją swojej trasy.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
No to tym tazem mały zlepek kilku wyjazdów... Skromnie ale jest na początku kierunek Młochów i jak zwykle wschody słońca... oraz nowa wywrotka Schwarzmullera
VW Caddy, kurs do szczecińskiego serwisu Volvo Maszyny Budowlane.
VW Caravelle (super wóz), gdzieś na A4, wracając z Cieszyna.
Następny wyjazd to trasa Zduny-Komorniki-Świdnica-Zduny... muszę powiedzieć że bardzo przyjemna jechana jakoś przed wakacjami, oby więcej takich tras Zdjęć bardzo mało, ale zawsze coś tam uda mi się pokazać
Pierwszy napotkany TGX
A zaraz za nim 2 przyjemne Scanie jechało ich więcej ale nie zdąrzyłem. Firma Convoy, widziałem ich już kilka razy, mają ładne autka.
Witam.Traska troche krótka,ale z twoich wypowiedzi wynika,że mało jeżdzisz,więć pomine to.Ogólnie fajnie przedstawiłeś trase .Pozdrawiam i czekam na dalszą część.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości