Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 16 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1833 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 30 gru 2008, 18:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1605293

Właściciele Trans-Południa szukają kasy, żeby ratować swoja firmę. Od jednego gościa, chcieli pożyczyć 50 milionów ale ten im odmówił i szukają dalej. Z tego co wiem po nowym roku ma wejść do firmy komornik z syndykiem (nie wiem jaka jest kolejność :roll: )

Ten sam los ma spotkać Omegę Pilzno, wiec kolejna firma może zniknąć z rynku...

Post Wysłano: 30 gru 2008, 18:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No nie dziwie się. Też bym nie pożyczył komś 50mln. Może prędzej szukali udziałowca lub kredytów w banku.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 30 gru 2008, 18:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak na razie auta jeszcze jeżdżą, u mnie przy firmie którą obsługują nie stoi żaden zestaw, wszystko na bieżąco się ładuje i odjeżdża.

Post Wysłano: 31 gru 2008, 9:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: FH 12 420

Południe w momencie gdy paliwo szło ostro do góry zakupiło mase paliwa, którego de-fakto jeszce im w całości nie dostarczono.Teraz paliwo mamy prawi 1 zł tańsze, a za tamto trzeba zapłacić, chcą ciąć pęsje pracowników biurowych o jakieś 30%

Post Wysłano: 03 sty 2009, 9:49

Użytkownik

Użytkownik

Ale ja tego nie rozumiem problemy finansowe a oni kupują nowe Actrosy MPIII :?

Post Wysłano: 03 sty 2009, 9:53

Cytuj:
Może to być działanie mające na celu osiągnięcie "czegoś" (tutaj pozostawiam dobrowolność wyboru czego, ponieważ nie mam zamiaru spekulować co do przyszłej sytuacji tej firmy).

Post Wysłano: 03 sty 2009, 10:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Witam koledzy, czy ktos wie coś na temat bazy w Mikołowie? Jest to prawda, gdzie sie znajduje itd.?

Moze ktos potwierdzic ta informacje?

Post Wysłano: 03 sty 2009, 12:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A jesteś pewny że wszystkie odebrali? I nie kupili, tylko chcieli wziąć w Leasing.

Post Wysłano: 03 sty 2009, 15:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Wie ktoś coś na temat: Otóż po zrobieniu bilansu rocznego jeden z właścicieli trafił do szpitala z problemami sercowymi?? Info z 1 ręki od znajomego kierowcy. Mówił też, że porobiło się ogólnie nie wesoło, powrotów nie ma za bardzo, a jak są to takie żeby się paliwo lub część paliwa zwróciła ;/

Post Wysłano: 03 sty 2009, 18:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
Wie ktoś coś na temat: Otóż po zrobieniu bilansu rocznego jeden z właścicieli trafił do szpitala z problemami sercowymi?? Info z 1 ręki od znajomego kierowcy. Mówił też, że porobiło się ogólnie nie wesoło, powrotów nie ma za bardzo, a jak są to takie żeby się paliwo lub część paliwa zwróciła ;/
Słyszałem o tym, a co do nowych autek to może poprostu robią "koszty" firmie, potłuka 2 miechy i oddadzą leasingi czy jak to sie tam robi..

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 04 sty 2009, 0:07

Użytkownik

Użytkownik

Panowie, a TP ma teraz jakąś przerwę świąteczną? bo od 20 grudnia niedaleko mnie stoi żółty actros w tandemie, dziś dojechał do niego mały Man TGL tez w tandemie.

Post Wysłano: 05 sty 2009, 18:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Kolego cała mięzynarodówka praktycznie od Wigili do 2 stycznia co roku stoi. W tym roku nałożył się weekend, to stoią auta po prawie 2 tygodnie.

Post Wysłano: 05 sty 2009, 22:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ta... Weekendy się pokończyły a auta nadal stoją.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 06 sty 2009, 0:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MERCEDES

Trzeba się liczyć też z tym,że nie zawsze firmy po świętach mają ładunki :]

Post Wysłano: 10 sty 2009, 14:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Jeśli chodzi o prace dla kierowców beż doświadczenia, to dzisiaj dostałem takiego mejla.
Cytuj:
Witam, na dzień dzisiejszy potrzebujemy kierowców z doświadczeniem min 6 m-cy gdyż warunki atmosferyczne nie pozwalają nam na zatrudnianie kierowców bez doświadczenia, proszę pytać na wiosnę.

Post Wysłano: 13 sty 2009, 17:42

Użytkownik

Użytkownik

Potrzebują trakerów z C czy C+E?

Post Wysłano: 13 sty 2009, 21:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo

kolego Xenir nawet sie tam nie pchaj . No chyba ze chcesz zostac zaniedlugo bez pracy i bez pieniedzy

Post Wysłano: 13 sty 2009, 22:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak

Cytuj:
kolego Xenir nawet sie tam nie pchaj . No chyba ze chcesz zostac zaniedlugo bez pracy i bez pieniedzy
Kolejny prorok na forum...

Ja to nie rozumiem Waszego rozumowania. Zestawy jeżdżą, nawet sam mogę stwierdzić wg. swoich obserwacji że widzę ich więcej, jak wcześniej widziałem jeszcze czasem zestawy głównie tandemy które leciały na pusto, tak teraz latają zawsze obładowani. To że firma ma zadłużenie nie znaczy że od razu upadnie.

Więc ja jestem dobrej myśli, nie wiem dlaczego czują jakąś sentymentalną więź z tą firmą no ale widze że Wy nie :P

Więc zanim powiemy KONIEC TRANS POŁUDNIA poczekajmy na oficjalne oświadczenie, ok?

Pozdrawiam

Post Wysłano: 14 sty 2009, 22:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kolejny prorok na forum...
Ja to nie rozumiem Waszego rozumowania. Zestawy jeżdżą, nawet sam mogę stwierdzić wg. swoich obserwacji że widzę ich więcej, jak wcześniej widziałem jeszcze czasem zestawy głównie tandemy które leciały na pusto, tak teraz latają zawsze obładowani. To że firma ma zadłużenie nie znaczy że od razu upadnie.

Więc ja jestem dobrej myśli, nie wiem dlaczego czują jakąś sentymentalną więź z tą firmą no ale widze że Wy nie :P
Pozdrawiam
No w sytuacji gospodarczej takiej jak teraz jest, firma w tak poważnych tarapatach finansowych jak TP, to nie trzeba być prorokiem żeby wróżyć rychły koniec. Sytuacja na rynku jest nędzna, produkcja staje to staje i transport. Banki raczej też nie pomogą, bo same teraz straty łapią. No chyba że patrzeć Irlandii obiecanej przez Donalda to może, może :twisted:

Post Wysłano: 15 sty 2009, 20:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
My nie czujemy sentymentu dlatego bo tam gdzie sie wcisną muszą spie..... robotę, to samo się tyczy drugiego potentatora z Podkarpacia ( czytaj Omega Pilzno ), wiem że znajdą się zaraz obrońcy tych firm ale ja stwierdziłem tylko fakty i zdania swojego nie zmienię.

Strona 16 z 33 [ Posty: 641 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1833 Następna