Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
Samochód: Iveco Stralis II 450 Euro 5
Koledzy wiecie ile sprzętu stoi na bazie w Pekaesie bez obsady? Byłem tam ostatnio. I dowiedziałem się ze ma zostać 200 aut z tego 150 na zagranice i 50 na kraj. To jest moim zdaniem śmieszne Skoro Pekaes wykupił Kulczyk To czemu kierowców zwalniają
Kolego panuje kryzys gospodarczy . Małe i duże firmy maja kłopoty finansowe i problemy z ładunkami , dlatego podejmują decyzje o redukcji taboru i ograniczeniu etatów
Na przyszłość aby zadać pytanie stawia sie na końcu zdania a nie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 sty 2009, 22:07 przez Pawel Byd, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnia wersja to tylko 120 samochodów, a baza ma być w Słubicach. Nie wiem na ile to prawda ale mój tata się ostatnio wywiedział w radiu Pekaes na bazie w Błoniu.
GG: 0
Cytuj:
Powiedz mi kolego co to za kryzys To jest denne Zostaną nowe stralisy II i pare I Volva I Magnumki. i to wszystko co będzie jeździło
co jest denne?? A Kulczyk to auta będzie trzymał i czekał na lepsze czasy?? Bo ma gest?? Czy woził wszystko i dokładał?? Abramowicz Chelsea sprzedaje bo hajsów nie ma żeby ja utrzymywać, bo mu majątek się zmniejszył ...dziesięciokrotnie w obliczu kryzysu, to Kulczyk aut nie wysprzeda i będzie prowadził działalność charytatywną?? A Stralisy II zostają bo wiadomo że są w sumie najnowyszymi nabytkami i ostatnimi czasy na nie pekaes stawiał.
Patrząc na wiarygodność twoich poprzednich "newsów z bazy" to przymrużmy oko na kolejnego....
Aleś dowciapny! Mówię co słychać na bazie , co ludzie mówią-sam tego nie wymyślam ,więc jak ci się nie podoba co piszę to poprostu przemilcz to i powstrzymaj się proszę od drwiących uwag wobec mnie. Pozatym część tych wiadomości się sprawdziła jak narazie. A na stronie Pekaesu nie znajdziesz takich wiadomości.
kryzys tu niema nic do tego taka jest polityka firmy od jakiegos czasu jesli chodzi o redukcje transportu tutaj macie wiecej info ,a pekaes na kryzysie zyskuje tanie paliwo i drogie euro tu wszystko pisze:
GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak
Moim skromnym zdaniem, to w porównaniu do tych plandek co są aktualnie na Wieltonach ( te ze stralisami) to jest krok w tył. No ale zobaczymy jak to będzie wyglądać na naczepie, może sobie kupią Vegę do takiej doczepy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości