Marctos co Ty mówisz? Na pewno nie w Polsce, w PL zespoły pojazdów ciągnik + naczepa mogą mieć maksymalnie 16,5 metra długości, zaś ciężarówka + przyczepa 18,75 metra.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
A czy on napisał że w polsce?? A i to nie do końca bo do ruchu drogowego może byc dopuszczony ponadgabaryt znacznie dłuższy;) Nie sprecyzował pytania;)
Na każdy indywidualny przejazd takiego pojazdu potrzebujesz oddzielnego zezwolenia, więc.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ty uważasz tak ja tak i ot taka różnica. Nie sprecyzował pytania, a myślałem od razu o europie a nie o Polsce. I co nie miałem racji, powiedziałem coś nie związanego z prawdą?
Postaw się w jego sytuacji teraz, jak Ty pytasz o szkołę to ludzie odpowiadają rzetelnie, a nie jednym słowem bez wytłumaczenia. Jeśli dopisałbyś, że 25.25 obejmuje tereny Skandynawii i zwane powszechnie jest jako EuroCombi to nie miałbym żadnego zarzutu, bo jeśli on nie ma o tym zielonego pojęcia to napisze bzdurę, druga sprawa - może nie orientować się także w różnicy przepisów między krajami wspólnoty europejskiej np. i dlatego nie uwzględnił, który kraj go interesuje. Postaraj się go zrozumieć, bo kliknięcie kilku dodatkowych klawiszy nie boli, a możesz na prawdę pomóc.
Rozumiem twoje oburzenie, a ty zrozum, że napisałem to co myślałem, pytał się o długość, to napisałem. Mogłem mu napisać że w Szwecji, ale nie pomyślałem o tym, chcial długość to ma.
To moim zdaniem osobny wątek, bo jeśli tak wyglądałyby wszystkie odpowiedzi, to na to forum nie wchodziłby nikt - owszem jest fachowa i rzeczowa, ale przy okazji chłodna i wręcz niesympatyczna. Zresztą, nvmd...
Wiem,przepraszam za zle sprecyzowane pytanie,wynika to z tego że pisałem to w pośpiechu .Oczywiście chodziło mi o PL.
Jeszcze raz przepraszam za to zajście,moim niedoprecyzowaniem skłóciłem tylko dwóch użytkowników.
pozdrawiam
_________________ dziękuje za uwagę
kat. B 14.04.2011
kat. C 21.03.2017
kat CE loading...
do kolegów Bajzel i Marctos, oczywiście można podać koledze właściwą odpowiedź, można nawet za niego napisać cały referat, ale to on pisze referat po to aby się czegoś nauczyć.
ja mogę nauczyć się tego wszystkiego za niego, co tam, nawet już to zrobiłem, tylko co on z tego będzie miał?
jestem zawsze gotów pomóc, bo nie każdy wie gdzie co szukać, ale wymagam minimum własnego wkładu.
pytanie do kolegi Bajzla, czy jak byś został trenerem Małysza, to na treningu on by siedział na trybunie, a Ty byś skakał?
jednym z celów pisania tego referatu jest samodzielne posługiwanie się prawem o ruchu drogowym, a Wy to koledze skutecznie uniemożliwiacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości