Nie wiem czy taki temat wcześniej był?
Czy moglibyście wrzucać fotki Trucków z Anglii które przejeżdzają przez Polske
i czy wiecie jakie firmy z Anglii jeżdzą do Polski gdzie się ładują lub rozładowują??
prosze o fotki odpowiedzi i komentarze z góry dziękuje za życzliwość:)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2009, 1:49 przez Kamil_Olsztyn, łącznie zmieniany 2 razy.
Generalnie to angielskie firmy transportowe nie jezdza do PL. Praktycznie 100% ladunkow relacji PL GB obsluguja Polacy bo są tańsi.
Jedyni przewoznicy z zachodu jakich widuje to transporty specjalizowane - ogromne gabaryty, silosy itp. Bardzo rzadko widac plandeke z D, nie mowiac juz o innych przwoznikach z innych krajow.
Kiedys widziałem taki przypadek: Ciągnik Daf 85CF z niskim dachem, układ Puscher, na holenderskich taflach z kierownicą po prawej stronie, z naczepą (kontener taki jak morski ale z boku miał szmate) na angielskich taflach i wracał gdzieś ze wschodu (znaczy jechał na zachód).
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Tydzień temu widziałem Volvo FH ze "szmatą" z Anglii , które jechało gierkówką w stronę Śląska . Ja stałem na moście między Kamieńskiem , a Stobieckiem Szlacheckim
Ostatnio zmieniony 17 lut 2009, 18:44 przez Czyzu, łącznie zmieniany 1 raz.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ale panowie temat jest o Ciężarówkach przejeżdzających przez PL z Angli i nie piszczie tu o Holandi czy Hiszpani
Tak wogóle kolege mówił mi że w okolicach Szczecina można spotkać dużo autek na Anglielskich numerach w chłodniach podono ryby wożą do przetwórni jak by ktoś miał foto jeszcze na Polskich drogach do chetnie widziane:) a nie wiecie gdzie dokłądne są załadunki?? w Polsce czy rozładunki
pozdrawiam
Polując na DK50 w zeszłym roku udało się złapać Niemców, Hiszpanów, Włochów i Holendrów, bo Ruskich i Białorusów to na "grójeckiej" zatrzęsienie jest jak zwykle...jak na weekend zjeżdżają to na TIReście miejsca brakuje i stają po poboczach...
Polując na DK50 w zeszłym roku udało się złapać Niemców, Hiszpanów, Włochów i Holendrów, bo Ruskich i Białorusów to na "grójeckiej" zatrzęsienie jest jak zwykle...jak na weekend zjeżdżają to na TIReście miejsca brakuje i stają po poboczach...
ZNOWU NIE NA TEMAT!!! pisac tylko o Ciężarówkach z ANGLII przejeżdzających przez Polske!!! Czy to takie trudne??
ZNOWU NIE NA TEMAT!!! pisac tylko o Ciężarówkach z ANGLII przejeżdzających przez Polske!!! Czy to takie trudne??
Tylko, że to takie same przypadki jak te z Anglii...przecież nie założę osobnych tematów, żeby wypowiedzieć się...mogę zrobić "hiszpańskie ciężarówki na polskich drogach" , "włoskie ciężarówki na polskich drogach" itp tyle, że takie tematy były by zbędne, bo raptem do każdego napisałoby kilka osób i tyle po nich by zostało.
to widze że z kolegów raczej nikt nie wie czy Angole się ładują u nas ?? czy przywożą jakieś towary z UK??? do konkretnych miejsc rozładunku Miejscowości itd??
Samochód: Ferrari
Jakieś pół roku temu widziałem na A2 anglików jak jechali chyba 5, nie pamiętam dokładnie, czerwonymi LDV. Mimo wszystko stosunkowo egzotycznie to wyglądało.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Kilku brytoli widzialem w moich okolicach, glownie z niskpodwoziowkami(jeden Irol tez sie znalazl pieknym FH 16 ), niestety juz rozladowani.
Natomiast w tomaszowskim SVZcie (przetwornia owocow) widzialem kilku Irlandczykow,
Przyjezdzaja tam tez auta z NL, I , E, P, D. Ale czy to "oryginaly" to nie wiem. Napewno południowcy - ich charakterystyczna karnacja
Dokładnie spotkac Ciężarówke na Angielskich numerach to u nas żadkośc:) Egzotyka:) jeszcze zdjęcia są potrzebne jak by ktoś zapodał jakąś fote?? Było by to jak wygrana w Lotto:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 30 gości