GG: 0
Dobrze by było, coby wszyscy zaczęli takie kabiny produkować i nie tylko na rynek na antypodach. Niby niedużo kabina większa, ale komfort już dużo dużo większy na takim łóżku pospać...
Jeden z dwóch egzemplarzy testowych jeżdżących po Norwegii. Ten akurat ma numer 01, Holendrzy pisali jeszcze że kolejny egzemplarz z silnikiem o mocy 700KM dopiero powstanie..
Jeden z dwóch egzemplarzy testowych jeżdżących po Norwegii. Ten akurat ma numer 01, Holendrzy pisali jeszcze że kolejny egzemplarz z silnikiem o mocy 700KM dopiero powstanie..
Dziękuję Igor za wyjaśnienie tej sprawy.700 ps o Glob XXL marzenie
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
pięknaja maszina halogeny w globie? czyżby to był bajer za dopłatą, a nie już tylko holenderski patent? Łóżko zacne ale ja chyba jednak wolałbym więcej przestrzeni, że tak powiem do przemieszczania się
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Nie jest takie wysokie te Volvo. W Scanii TOPLINE ciężko ręką dotknąć a koleś głową... może jest bardzo wysoki
Wysokość wnętrza Volvo FH Glob XL wynosi 210cm a na tunelu 193cm a Scanii R Topline 225cm(chyba) a na tunelu 210cm. Ja w każdym miejscu dotykam w Toplinie dachu (wzrost 190 cm zasięg ramion 245cm )
pięknaja maszina halogeny w globie? czyżby to był bajer za dopłatą, a nie już tylko holenderski patent? Łóżko zacne ale ja chyba jednak wolałbym więcej przestrzeni, że tak powiem do przemieszczania się
To jest kolego patent skandynawski a dokoladnie jako pierwsi pokazali takie cos w volvo jak halogney w globie Norwedzy
NiektÓrych. I jeszcze raz i powoli. Jaki prostokąt ?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
NiektÓrych. I jeszcze raz i powoli. Jaki prostokąt ?
A może jemu kaman o takie przetłoczenie pozostawione na dodatkową szybę w budowlance? Kapiszi czy nie? Tutaj tego w XXL nie ma i mi to też nie pasuje, bo ta kabina taka łysa, jakby ruska samoróbka gniotsa niełamiotsa
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Nie jest takie wysokie te Volvo. W Scanii TOPLINE ciężko ręką dotknąć a koleś głową... może jest bardzo wysoki
Wysokość wnętrza Volvo FH Glob XL wynosi 210cm a na tunelu 193cm a Scanii R Topline 225cm(chyba) a na tunelu 210cm. Ja w każdym miejscu dotykam w Toplinie dachu (wzrost 190 cm zasięg ramion 245cm )
W GLob XXL kabina jest chyba minimalnie wyższa- tak gdzieś chyba czytałem, ale może się mylę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości