1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 9269194
Samochód: nie posiadam prawka:/
kolego do czwgo słuzy ten niebieski kabel wiszacy w kabinie bo juz widzialem takie cos na kilku ofkach u innych i sie zastanawiam do czego to słuzy:P o to link do fotki co jest pokazany ten kabelek http://img505.imageshack.us/img505/5841/man9sh1.jpg
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
manik bardzo ladny i wogole w tym pomaranczu mu do twarzy ;D. kolego daniel_vos nie jestes przypadkeim z mińska maz. bo te krajobrazy jakies dobrze mi znane
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Witam!
Tak się składa, że w Pniewach tez jest taki Man i też odkupiony od VOS-a czy tam Euroradu.No zestaw ładny i o wiele lepiej zadbany od tego z Pniew.
GG: 0
Samochód: Nyska V8 Tandem
Cytuj:
Kupuje się przewód z pistoletem i podłącza się pod powietrze. Najczęściej przy fotelu.
Chciałem to kupić ojcu jako prezent bo oglądał nieraz i mówił, że sobie w końcu kupi bo kiedyś miał ale coś tam z pistoletem się stało i poszło w kosz.Więc taki mały OT...czy każdy przewód podejdzie czy są różne końcówki?? nie interesowałem się tym zbytnio to nie wiem,chodzi mi o to czy jeśli kupię normalny przewód z pistoletem to podejdzie on do każdej ciężarówki czy są różne wejścia? "Odkurzacz" miałby zostać zamontowany w nowej Premiumce...
no i jaką długość tego przewodu dobrać tak żeby starczyło po całej kabinie ale żeby nie za długie było.
Przepraszam za OT, ale musiałem zapytać...prosze o szybką odpowiedź i na tym koniec rozmowy o "odkurzaczach"
GG: 0
Samochód: Nyska V8 Tandem
Cytuj:
Każdy pistolet pasuje do każdego auta. A długości są te same. Z resztą przewód jest bardzo rozciągliwy.
Dzięki kolego... o długość pytałem bo widziałem w sklepie jedne dłuższe a drugie były krótsze takie, ale dobra mniejsza z tym ważne że przypasi wszędzie także trzeba będzie kupić...
Jeszcze raz dzięki.
o kolega z ryk widzę twojego mana nieraz na bazie pks w rykach stoi od strony nauki jazdy jeżewskiego nieźle się prezentuje, kolego do jakiej szkoły chodzisz może się kiedyś widzieliśmy lo, budowlanka czy mechanior pozdrowionka i bezawaryjnych kilometrów
Samochód: Renault Premium / Range T
Ostatnio gdzieś waszego EVO na trasie mijałem, jestem pewien, z tym, że osobówką jechałem.
Po Mercedes SK, Many F2000 to moje ulubione samochody ciężarowe, dlatego też każdy F2000 (tym bardziej Evo) jest w moich oczach piękny! Szczególnie taki w barwach starego poczciwego Euroadu
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
o kolega z ryk widzę twojego mana nieraz na bazie pks w rykach stoi od strony nauki jazdy jeżewskiego nieźle się prezentuje, kolego do jakiej szkoły chodzisz może się kiedyś widzieliśmy lo, budowlanka czy mechanior pozdrowionka i bezawaryjnych kilometrów
Na PKSie to raczej nie mój bo my tam nie stawiamy. Jest jeszcze jeden taki sam w Rykach jak nasz
Chodzę do mechanika. A Ty? Skąd jesteś?
Wojtas - popieram, z tym że u mnie F2000 jest na pierwszym miejscu
Przy okazji trzy zdjęcia
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Ja chodzę do budowlanki pierwszy rok, jestem z Przykwy, 9km od Ryk po trasie na Żelechów. Może kiedyś widziałeś mojego jelonka s325p kość słoniowa i niebieska paka??
Fotki bardzo dobre. A te które dodałeś przed chwilą są robione u wulkanizatora w Niwie Babickiej, poznałem po tej schmitz-ce, którą gościu już od roku sprzedaje, i na jednym zdjęciu jest róg jego mieszkania Zgadza się?
A i jeszcze po niektórych fotkach poznaje jakby gdzieś były robione albo na smrodkowie, na granicznej albo gdzieś słowackiego (tam są gdzieś sady chyba), masz może jeszcze czerwonego mana <edit>TGA co nieraz stoi na 15 PPWAK??
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 15:18 przez tomekkomar, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości