Cytuj:
nie panikuj ta kasa nie poszła w błoto, znajdziesz pracę to szybko się zwróci jak nie teraz to za rok czy dwa, obecna sytuacja nie będzie trwała w nieskończoność, a gdy wejdzie KW może się sporo zmienić
no wiesz łatwo powiedzieć,ale ja mam rachunki do opłacenia ,dom na utrzymaniu,tak samo jak tysiące kierowców nawet z długim stażem i nie można powiedziec czekaj 2 lata,może coś się zmieni,mam być bezdomnym przez te 2 ,3 lata?
Cytuj:
Z doswiadczenia powiem ze najwazniejsze jest zeby wiedziec co chce sie robic!!! jezeli ktos zaklada juz plan B jesli nawet niezrealizowal planu A to jest spalony. Jezeli robisz cos w czym jestes dobry to rob to, a zajecie bedzie zawsze!!! zajecia nie moga sobie znalesc miernoty ktore narzekaja i niewiele potrafia. Nie mam namysli tutaj jakiejs konkretnej osoby.
Nie wiem czy masz prace czy nie ,ale widac że nie wiesz jak cieżko dostac teraz robotę,ja wiem co chcę robić i kocham jezdzić ale co z tego jeśli nie moge znalezc pracy jako kiero już ponad pół roku a żyć za coś trzeba. Zreszta kolego nie wiem w jakim Ty swiecie żyjesz,te czasy w których pracowało się 35 lat na jednej ciepłej posadce już się skończyły i nie wrócą,nie mozna teraz obstawiac że bedziesz pracowal bez stresu w jednym zawodzie do emeryturki