Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W Rzeszowie u Zasady stoi ich kilkanaście. Jeszcze niektóre mają "wywozówki" niemieckie przykręcone.
Rozmawiałem z jednym z mechaników to nawet jak przywieźli je kierowcy (ponoć każdy ciągnik dla siebie) na serwisie wymontowywali zwykłe schowki pod łóżkiem (leży ich cała sterta pod ścianą na serwisie) i montowali lodóweczki.
Mercedes mpII czerwony + tandem stoi w Mielcu w jednym z komisów samochodowych. A tak po za tym już kilka razy widziałem Scanie 4 w Kolbuszowej (mała mieścina przy DK9), czyli jednak jeżdżą.
Naczep i ciągników napchane po całej Polsce, jeżdżę i widzę. kiedyś na skrzyżowaniu 8 i 1 w Piotrkowie spotkałem sie chyba z 10 magnumkami na ukraińskich taflach ciągnącymi naczepy TP
Co do działalności to obecnie firmą nie zarządza już Marek Pijar a jego brat Rafał. Markowi nie wolo nawet otworzyć durnego punktu prasowego, ma postawione jakieś tam zarzutu itd.... Syndyk jednak nadal czuwa.
A jeśli chodzi o działalność firmy na tak wielką skale to sobie już chyba odpuszczą przejechali się raz i teraz może będą sobie zdawać spraw z konsekwencji, no chyba że......
Na wylocie z Łagowa na Opatów bądź jedna wieś za Łagowem jest cały komis zapchany autkami od TP.
Pauzując 10km za Łagowem stał również sam koń (Volvo chińczyk w barwach TP) pogadałem chwile i mówił, że kupił te Volvo z 2006 roku za 165000 netto PLN
GG: 8261240
Cytuj:
Pod Zasadą w Nowym Sączu stoi Mp3 z niebieskim kolorem to pewnie z Trans-Południa.
Przejeżdżając się właśnie zastanawiałem, salonówka czy TP.
Tak ogółem to jeździ ich trochę, choć aktualnie tabor różny i wysłużony. Wszystko na dębickich blachach.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Samochód: Renault Premium / Range T
Niekoniecznie wysłużony, ale w 90% na pewno - w Niemczech widziałem Volva FH w tandemach i się zdziwiłem, bo większość wozów z TP jakie teraz idzie spotkać to stare i zniszczone już Scanie 4.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Jak na razie kierowcy którzy tam jeżdżą pod syndykiem nie narzekają "...praca jest i pieniądze w miarę dobre zawsze w terminie wiadomo że nie szóstka z przodu ale jak na obecna sytuacje rynku jest ok wszystko na legalu..." rozmawiałem dziś z kierowcą z TP na cb także tak przedstawił mi obecna sytuacje i póki będzie się coś kręcić to będą latać, można powiedzieć sami siebie też wykończyli bo zaczęli jeździć po kosztach a to już kwestia czasu i zaczyna się dokładać do biznesu.
_________________ TIR - Transport International Road
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości