Cytuj:
Witam, po przeczytaniu tego tekstu chciałbym się dowiedzieć ile aut miał w swoich latach świetności euroad i kiedy został przejęty przez Vosa
Liczę na odpowiedź, zwłaszcza Daniela Vosa, bo chyba miał styczność z tą firmą
Euroad sprzedany został w 2003 roku, a samochodów to nawet nie wiem ile dokładnie, coś koło 400 chyba.
Euroad zawsze będę dobrze wspominał, dobry klimat był w tej firmie. Tata jeździł od początku powstania firmy, aż do końca.
Pokażę stare zdjęcie, z odbioru pierwszych Manów w firmie i samochody, którymi jeździł tata
MAN F2000, flagówka firmy. Tym Manem tata miał okazje być na 6 Trakerskim Spotkaniu w Krakowie. 3-cie miejsce w konkursie MISS zlotu ;p Jedyne takie auto w Euroadzie.
Następne auto to Actros. Tata jeździł dwoma takimi. Nie mam innego foto, więc nie zwracać na mnie uwagi
Ten był pierwszym Actrosem w rękach taty, jego zdjęcie można było zobaczyć też w recenzji Mateza (zostały jeszcze dziury na owiewce po halogenach), drugi miał boczny 420.
Foto baj Matesss
http://img208.imageshack.us/img208/2405/dsc00959vq4.jpg
Następnym autem był już TGA w barwach Vosa. Koniec pięknych czasów Euroadu, zaczęły się wyjazdy na 4 tygodnie. Nasz to 47-556.
Francja
Ashford (GB)
Okolice Irunu
Niestety nie wiem co aktualnie dzieje się z w/w autami, a szkoda, bo chętnie bym je teraz zobaczył.