Cytuj:
Szkoda bo myslae ze ktoś już miał taką nie przyjemną akcje..z Drugiej strony to dobrze że nie dacie sie tak zrobić w balona!Koledzy powiem wam tak to że pieniadze sa do odzyskania to jestem pewnien na 100% i to jeszcze z konkretnym plusem na moja korzysc.W sądzie to on musi mi udokumentować ze mi płaci a nie jest tego w stanie zrobić.a co najwazniejsze ja mam czarno na białym że pracowałem u niego poniewaz pobierajac paczki z poczty i rozliczajac sie to ja wszystko musialem podpisywac i przez piec lat moje podpisy beda tam widniec:)
To, że podpisy na dokumentach są twoje to jeszcze nie znaczy, że u niego pracowałeś. Musisz mieć papier na którym będzie czarno na białym napisane, że byłeś zatrudniony u niego i przelicznik według którego otrzymywałeś wynagrodzenie lub faktury jeżeli pracowałbyś na własnej działalności. Sam podpis jest nic nie wart.
Cytuj:
W sądzie to on musi mi udokumentować ze mi płaci a nie jest tego w stanie zrobić.
Nie, to ty musisz udokumentować, że on jest ci winien pieniądze a jak masz to zamiar zrobić pracując na czarno